Inici de la temporada 2020-2021
04

SETEMBRE 2020

El dia set de setembre arrencarem els entrenaments de tots els equips del club i d’aquesta manera donarem el tret de sortida a la temporada 2020-2021.

La temporada arrenca plena de dubtes, i els clubs ens haurem d’adaptar a les decisions que adoptin les autoritats sanitàries, esportives i locals. Aquesta i la temporada anterior seran recordades sense dubtes per la COVID-19.
La principal preocupació que tenim en aquests moments és que els nostres jugadors/ores i entrenadors/ores, puguin entrenar d’una manera segura, per aquest motiu l’àrea tècnica ha desenvolupat un protocol per als entrenaments amb el màxim de garanties i és d’obligatorietat per a tothom que vulgui entrar dins del pavelló el fet de signar un document de Responsabilitat.

En aquest aspecte l’experiència guanyada durant el campus d’estiu ens ha servit de molt.
Continuant en aquesta línia, i preveient possibles restriccions, s’han demanat a les autoritats locals més espais d’entrenament i d’aquesta no haver de retallar la quantitat de dies d’entrenament.
Necessitarem la col·laboració i la implicació de tothom perquè aquestes mesures tinguin efecte i d’aquesta manera es practiqui bàsquet d’una manera segura en el Pla.

La temporada arrenca plena de dubtes, i els clubs ens haurem d’adaptar a les decisions que adoptin les autoritats sanitàries, esportives i locals

Pel que fa a àmbit esportiu, el nostre club comença la temporada amb vint equips, divuit de competició més l’escola i els veterans del club.
Els divuit equips de competició estan dividits en onze masculins i sis femenins. En la secció masculina tenim representació en totes les categories i en la femenina només ens manca representació en la categoria d’infantil. Com a cas especial hi es el premini mixte.
En temes numèrics mantenim la quantitat de jugadors i jugadores de la temporada passada.

El que fa als equips de formació, de Cadet fins a Premini, a escala general hem pujat el nivell de tots els equips en la competició, això farà que els nostres jugadors i jugadores hagin de donar el millor d’ells mateixos per estar a l’altura de les seves competicions.

 

En la part de competició, equips com el Sènior Masculí, reforçat amb dos nous jugadors, estena competició amb la seva pujada a Primera Catalana. El nou Sost 21 Masculí haurà de treballar molt per realitzar una bona temporada.

En el cantó feemení un renovat  Sènior Femení cercarà l’ascens a Segona.

Enguany ens hem de felicitar, ja que l’Escola de bàsquet arrenca com activitat en diversos centres de la nostra població.
A més es manté l’activitat del Dia del Soci, en la que els socis disposem d’una hora de pista per poder gaudir el bàsquet. En aquest aspecte hem de treure pit, ja que poden afirmar que són dels pocs clubs de la comarca que tenim aquest tipus d’activitat.


En futurs articles anirem profunditzant en les diferents seccions que conformen l’àrea esportiva del club.

Us podeu descarregar els horaris d’entrenaments dels equips i el protocol establer per l’àrea tècnia pels entrenaments.