ÀREA ESPORTIVA

Som un club formador i no volem deixar aquesta línia de treball que vist els resultats, cada dia l’encarem amb més il·lusió. Seguirem aquest camí de formar esportistes i persones amb sòlids valors esportius, però sobretot morals i humans.

Equips

Coneix a tots els nostres equips, jugadors i entrenadors. També podreu consultar dins de cada equip els horaris de partit, calendari de competició i resultats i classificació.

Juga amb nosaltres

Si t’agrada el bàsquet, vine provar el nostre esport durant dues setmanes, sense cap mena de cost ni compromís. Consulta per WhatsApp (655 02 85 82) l’horari de l’entrenament.

Protocol lesió

Conegueu el protocol que s’ha de seguir en cas de lesió d’un dels nostres esportistes.

Activitats esportives

Tutelades i organitzades per l’àrea esportiva.

TecniDiumenge

Programa de tecnificació els diumenges al matí per a jugadors i jugadores del Baix Llobregat. L’objectiu d’aquest programa és aprofundir en la millora i tecnificació d’aspectes concrets del joc.

Basket Camp Setmana Santa

Té com a principal objectiu endinsar als jugadors/es al perfeccionament d’aquells conceptes tècnics més elementals però també, explorar l’avanç nous, treballar de les capacitats coordinatives i cognitives, i com no, jocs i competicions al final de cada dia.

Màster Training Workout

Els Màsters és un dels programes de formació i tecnificació que molts jugadors i jugadores busquen per aconseguir tenir un creixement, orientació i preparació òptims.

Documents

Documentació a tenir en compte de l’àrea esportiva.

Reglament Intern

Normes per facilitar i millorar la convivència dins el club.

Memòria Esportiva

Temporada 2017/2018.

Responsable :

Marc Giribet

Contacte:

esportiva@cbsantandreu.cat