ÀREA SOCIAL

La nostra obra de club va més enllà dels èxits esportius i de les pistes de bàsquet. Vestim una xarxa de més 10 actes repartits durant tot any i de diferent indole. Amb l’objectiu d’unir el club, fer poble i poder aportar el nostre gra de sorra a la societat santandreuenca.

Activitats socials

Descripció de les activitats socials que organitza l’àrea social de la nostra entitat.

Presentació

Acte oficial de presentació dels equips del Club Basquetbol Sant Andreu, als socis, sòcies i al conjunt de la ciutadania de Sant Andreu de la Barca. En aquest acte desfilen els nostres prop de 200 esportives.

Final Temporada

En finalitzar la temporada al mes de juny el club organitza un sopar col·laboratiu, on els components de cada equip comparteixen els àpats que ells mateixos han preparat. Durant el sopar el club reconeix l’esforç de cada equip. En acabat festa!

Diada Bàsquet

El nostre club celebra una jornada de germanor amb tots els integrants de l’entitat. Acte totalment festiu amb activitats pels nens, pares, mares i socis, i també amb dinar popular.

Tornejos esportius

Descripció dels tornejos esportius que organitza l’àrea social.

24 hores de Bàsquet

Les 24 Hores de bàsquet més històriques del Baix Llobregat. Més de 30 anys organitzant un torneig multitudinari amb més de 250 jugadors i jugadores vinguts d’arreu de la província de Barcelona. Se solen celebrar el primer cap de setmana de juliol.

3x3 Summer Basket Game

Torneig esportiu estiuenc, orientat per totes les edats i nivells. Se celebra a una plaça o carrer emblemàtic de Sant Andreu de la Barca.

Activitats esportives

Descripció de les activitats esportives que organitza l’àrea esportiva de la nostra entitat.

Casal d'Estiu - Summer Basketball Camp

El Summer Basketball Camp és el Casal d’estiu del Club Basquetbol Sant Andreu que pretén oferir als infants des de 5 anys (2013) fins 15 anys (2003) i a les seves families la possibilitat de realitzar bàsquet i d’altres activitats de lleure a prop del seu entorn habitual (escola, barri…) durant una època de l’any especial.

Basket Camp Setmana Santa

Té com a principal objectiu endinsar als jugadors/es al perfeccionament d’aquells conceptes tècnics més elementals però també, explorar l’avanç nous, treballar de les capacitats coordinatives i cognitives, i com no, jocs i competicions al final de cada dia.

Responsable :

Iván Morillo

Contacte:

social@cbsantandreu.cat