PROTOCOL EN CAS DE LESIÓ

Com actuar en cas de lesió

En cas que el vostre fill/a pateixi alguna lesió durant la competició o l’entrenament. Heu de seguir els següents punts:

  1.  Avaluar l’accidentat/da si necessita assistència ambulatòria (demanar visita) o d’urgència (visita immediata).

Ambulatòria. Lesió de tipus lleu o moderat, que impedeix la pràctica esportiva però no limita el dia a dia. Per exemple, esquinç de turmell, sobrecàrrega muscular, etc. Ja sigui durant l’entrenament, el partit o posterior a la pràctica esportiva. 

Urgència. Lesió que provoqui dolor extrem, que pugui agreujar-se si no s’atén immediatament, etc. Per exemple, una fractura òssia, ferides importants i altres.

Urgència vital. En cas d’urgència clínica vital, cal trucar al 112 i que l’ambulància porti al lesionat a l’hospital d’urgències més proper. Només caldrà trucar a la companyia asseguradora un cop la urgència estigui estabilitzada.

2. Trucar al telèfon d’Assistència 24 h de la mútua del club: 913255568. Perquè els indiquin a quin centre poden desplaçar-se i els i donin l’autorització.

Pòlisses:

Escoles fins a  cadet Pòlissa 048961051.

De Junior a sèniors Pòlissa 048957716.

Informació sobre la pòlissa.

3. Notificació. Cal que l’entrenador/a estigui al corrent de la lesió. Seran ells qui ho notifiquin al club, perque aquest pugui tramitar el parte d’accident amb l’asseguradora.

NOTA IMPORTANT:  El cost de cada Comunicat d’Accident li costa al club 20€ la lesió urgent i 8€ la lesió ambulatòria. Aquest cost es destina a una bossa comú que controla la Federació Catalana de Basquetbol, amb la finalitat d’obtenir una pòlissa més econòmica en les properes temporades.