Tot a punt pel Campus Blue Basketball

02

ABRIL, 2019

S’ha iniciat el compte enrere per l’inicid el Campus de Setmana Santa, organitzat pel CB Sant Andreu i l’Associació Esportiva Blue Basketball. Últims dies per inscriure’s.

Només queden dues setmanes per que arribi el Campus de Blue Basketball. Si encara no estàs inscrit, disposes dels últims dies per fer-ho.

La setmana passada els membres de l’Associació Esportiva Blue Basketball van presentar el Campus consolidació de Setmana Santa 2019, als nostres equips de formació. L’objectiu de la vista va ser explicar els continguts que s’entrenaran i practicaran, i fer un petit tastet dels conceptes que evolucionaran d’aquests continguts.

El campus que es durà a terme del 15 al 18 d’Abril ja compta amb més de 20 inscripcions repartits entre el torn de matí (9:00h-13:00h) i tarda (15:00h -19:00h). Recordem algunes de les novetats d’aquest any:

  • Comptarem amb entrenadors del CB Sant Andreu i de l’Associació Esportiva Blue Basketball.
  • Individualitzarem els entrenaments amb un coach per cada 5 jugadors/es.
  • Alguns dels entrenaments seran en anglès amb la participació de Jerhame Williams, jugador nord-americà del CB Sant Andreu.
  • Servei d’acollida entre torns de 13:00h a 15:00h, Gratuït.
  • Adaptació horària. Excepcionalment i a condició que es comuniqui a l’organització abans de l’inici del campus, es podran adaptar individualment els horaris dels torns per incompatibilitats horàries.
  • NOVETAT D’ÚLTIMA HORA: Tindrem la visita d’algun jugador/a de categoria semiprofessional.

 

COM EM PUC INSCRIURE? El Campus Blue Basketball és un campus obert a jugadors i jugadores independentment del club que siguis. Podeu realitzar la inscripció i el pagament en un sol pas, simplement entreu en el següent enllaç i ompliu el formulari, seguidament us sortirà l’opció de pagament amb targeta. https://bit.ly/2HhOKw