El Club Basquetbol Sant Andreu posa en marxa un programa de tecnificació per a jugadors i jugadores del Baix Llobregat. L’objectiu d’aquest programa és aprofundir en la millora i tecnificació d’aspectes concrets del joc. Cada diumenge al mati, de 10:30h a 12:30h al Pavelló Municipal Josep Pla

El Tecnidiumenge neix per donar els jugadors noves eines i perfeccionar acuradament aquelles que ja tenen. Es durà a terme un treball molt específic, detallat i dut a terme amb una ràtio entrenador/jugadors molt difícil d’aconseguir a entrenaments habituals. Serà una sessió d’entrenament de dues hores amb un concepte molt concret a desenvolupar. La sessió tindrà com a màxim 10 jugadors/es, de les categories Premini fins a Cadet. La sessió la dirigiran entre un i dos entrenadors de reconegut currículum.

L’objectiu és garantir un aprenentatge tècnico-tàctic en els elements o habilitats bàsics del nostre esport. El tir, la passada, el bot, el joc de peus i les finalitzacions a cistella. Seran sessions individualitzades, sense oposició directa, i adaptables a totes les edats i nivells d’aprenentatge. Es busca aprofundir i millorar el gest tècnic de cada jugador.

Volem aconseguir una millora palpable de com comença el jugador la sessió i com la finalitza, per això, ens fixarem individualment en cada jugador, buscant les errades tècniques que pugui estar cometent i li donarem eines per resoldre-les buscant un increment en el tant per cent d’èxit.

Preus:
Jugador/a del CB Sant Andreu – 10€ 
Jugador/a NO soci/a el CB Sant Andreu – 15€ 

*El preu és per jugador i per sessió.

Inscripció TecniDiumenge

Clicant el botó podreu seleccionar la inscripció a la sessió de tecnificació que desitgeu.

Selecciona la sessió i inscriu-te

GERARD CUNILLERAS NÚÑEZ

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per INEFC Barcelona. Màster professional en alt rendiment en esports d’equip. Entrenador titulat de segon nivell per la EFTECM i membre Scouting d’equips de formació FC Barcelona. Ha estat entrenador de Junior Preferent, cadet i mini nivell B.

JERAH’ME WILLIAMS

Format a la Point Park University de Pittsburgh, Pennsylvania. Va treballar com entrenador al reputat campus Elite Youth Basketboll League s’on han sortit diversos jugadors de la NBA. També va ser entrenador del High School d’Ohio.

DAVID BLANCO HERNADEZ

Llicenciat en Educació Primària menció en educació física per la UB, entrenador titulat de segon nivell per la FCBQ. Coordinador de programes de bàsquet d’Offlimits camps. Ha estat entrenador de Segona Catalana, Junior Preferent, cadet interterritorial i preinfantil i mini nivell A.

JORDI VIVES SÀNCHEZ

Format en Educació Primària menció en musica per la UB, Tècnic superior en Activitas Fisicoesportives per el CAR de Sant Cugat. Ha estat entrenador de Primera i Segona Catalana,  Júnior Nivell A i staff técnic Lliga EBA.

PROGRAMA DE SESSIONS

Seguidament us detallem els conceptes i els diumenges on es tractaran cada concepte tècnic. 

 • 2 de desembreBIOMECÀNICA DEL LLANÇAMENT amb Jordi Vives & Jerahme Williams. Analitzarem el gest tècnic dels participants on millorarem la biomecànica del llançament i corregirem errors.

 • 9 de desembreJOC DE PEUS EN 1C1 AMB DEF EN EQUILIBRI ISOLATION, amb Gerard Cunilleras & Jerahme Williams. Joc de peus per generar una avantatge al 1c1 quan el jugador està botant i amb el defensor en equilibri “isolation”: Situació on el defensa està ben col·locat sense cap situació prèvia de desavantatge per espai o temps prèvia al 1c1.

 • 23 de desembre, DOMINI DEL DRIBBLE amb Jerahme Williams. En aquesta sessió treballarem la tècnica del bot, desbloqueig de canell, alçades i velocitats de bot així com exercicis de virtuosisme amb la pilota. Tot per poder jugar a bàsquet sense haver-me de preocupar del defensa.

 • 13 de generPASE A UNA MÀ, GEST TÈNIC amb  David Blanco & Jerahme Williams. Rodes de passada sobre una mà per millorar el control corporal per l’execució en moviment del gest tècnic amb garanties d’èxit.

 • 20 de generINTERFASES DEL TIR amb Jordi Vives & Jerahme Williams. Treballarem la cadena cinètica pròpia del llançament.

 • 27 de gener,  DRIBBLE EN EL CANVI DE MÀ amb Jerahme Williams. Treballarem canvis de mà, tant per atacar com per protegir. Amplitud, control, força i alçada elements bàsics a millorar per ser un excel·lent jugador amb la pilota a les mans.

 • 3 de febrer, POSICIÓ DE PEUS EN EL LLENÇAMENT amb Jordi Vives & Jerahme Williams. Anàlisis dels jocs de peus en el llançament, detecció d’errors i correccions. També treballarem amb els recolzaments, amplitud i “Step Back”.

 • 10 de febrer, DRIBBLE EN SORTIDES I CONTRAATAC amb Jerahme Williams. Treballarem el bot de progressió. Com guanyar espai, desbloqueig de canell per canviar de direcció, sortides diverses i agressives així com les fintes del cos menters boto en progressió.

 • 17 de  febrerJOC DE PEUS EN 1C1 AMB DEF EN EQUILIBRI SPOTUP, amb Gerard Cunilleras & Jerahme Williams. Joc de peus per atacar el 1c1 aprofitant una avantatge generada prèviament “Spotup”. Situació on el defensa ve amb desavantatge d’espai i temps previ al 1c1.

 • 24 de febrerFINALITZACIONS A PARTIR DE PAS 0amb  David Blanco & Jerahme Williams. Millora de la passada a posicions interiors. Treball de fintes prèvies, passada a una mà, picat I sobre cap per garantir l’èxit d’aquest fonament.

 • 3 de marçDRIBBLE PER GUANYAR 1C1 amb Jerahme Williams. Treballarem la varietat de bot per superar els nostres defenses. Fintes, canvis de direcció, canvis ipsolaterals, freqüències i cadències de bot. Tot lo bàsic per ser un gran jugador en el 1c1.

 • 10 de marçPASE AL INTERIOR amb  David Blanco & Jerahme Williams. Millora de la passada a posicions interiors. Treball de fintes prèvies, passada a una mà, picat I sobre cap per garantir l’èxit d’aquest fonament.

 • 17 de marçJOC DE PEUS EN 1C1 AMB DEF EN EQUILIBRI POSTUP, amb Gerard Cunilleras & Jerahme Williams. Joc de peus per atacar el 1c1 quan tenim la pilota al poste i el defensa està en equilibri “Postup”. On el jugador genera la avantatge per ell mateix o per crear una resposta col·lectiva de la defensa.

 • 24 de marçTIR SOBRE PASE amb Jordi Vives & Jerahme Williams. Explicació, practica i millora dels conceptes de tir sobre pase de “Catch and shoot” i “Up Force”.

 • 31 de marçDRIBBLE EN SITUACIÓ DE LECTURA TÀCTICA amb Jerahme Williams. Treballarem la pressa de decisions de quin tipus de bot utilitzar en cada situació que el jugador es pugui trobar. Llegir patrons de la defensa, característiques del joc i timmings bàsics per el joc real.

 • 7 d’abrilFINALITZACIONS SOBRE ATURADES amb  David Blanco & Jerahme Williams. Finalitzacions després d’aturades. Millorar els pivots, tant ventrals com dorsals, parades en 1 i 2 temps, parada iugoslava I noves aplicacions des de la nova normativa.

 • 14 d’abrilJOC DE PEUS AMB AVANTATGE 1C1, amb Gerard Cunilleras & Jerahme Williams. Joc de peus per generar una avantatge al 1c1 amb jugador està amb la pilota agafada i amb el defensor en equilibri “isolation” Situació on el defensa està ben col·locat sense cap situació prèvia de desavantatge per espai o temps prèvia al 1c1.

 • 28 d’abrilTIR SOBRE BOTamb Jordi Vives & Jerahme Williams. Treballarem una de les opcions de tir més habituals, després d’un bot previ. Explicació, practica i millora del concepte de tir sobre pase de “Up Force”.

 • 5 de maigDOMINI DEL DRIBBLE amb Jerahme Williams. En aquesta sessió treballarem la tècnica del bot, desbloqueig de canell, alçades i velocitats de bot així com exercicis de virtuosisme amb la pilota. Tot per poder jugar a bàsquet sense haver-me de preocupar del defensa.

 • 12 de maigLECTURA DEL PASE EN FUNCIO DE LA DEFENSA amb  David Blanco & Jerahme Williams. Rodes de passada sobre una mà amb lectura del defensor. Aplicació del passada dins el context real del joc. 

 • 19 de maigJOC DE PEUS EN DEFENSAamb Gerard Cunilleras & Jerahme Williams. Activitat de peus, desplaçaments defensius i defenses de recuperacions en estàtic “close out”.