Volen començar el 2019 amb bon peu

11

GENER, 2018

Després de quinze dies sense competició per l’aturada nadalenca, els equips del CB Sant Andreu de la Barca tornaran a posar-ho tot damunt la pista. Tres dels equips sèniors obren el 2019 al Josep Pla.

El sènior masculí A rep el CB Sant Josep Obrer. L’equip de David Blanco (7-4) sembla que ha mantingut una bona dinàmica després de sumar tres victòries consecutives, les dues últimes de forma contundent. Els santandreuencs, instal·lats a la segona posició no volen perdre de vista el líder del grup, el CEB Pallejà. Per això cal sumar els dos primers punts de l’any contra un CB Sant Josep Obrer (5-5), situat a la novena plaça, que ve de guanyar dos partits seguits. Els groc-i-negres, però, volen fer valdre el factor pista i no tenen cap baixa a la plantilla per enfrontar aquest partit.

Mentrestant, el sènior masculí B, també a casa, s’enfronta a un rival directe en la classificació. Els de Dani Calleja (4-6) estrenen l’any a casa contra un Sant Cugat que es troba a la novena posició, just darrere dels santandreuencs, amb un balanç de 3-7. Els visitants venen de guanyar a domicili per dotze punts contra el Sabadell, onzè classificat. Els groc-i-negres van caure en l’última jornada a casa contra un rival més fort com és el Sallent instal·lat a la sisena posició. Cal destacar la tornada de Gerson Rodríguez després de la seva lesió.

El sènior masculí A vol allargar la dinàmica amb què va acabar el 2018 amb la visita del CB Sant Josep Obrer al Pla

Doble duel femení determinant

Les de Miquel Herrada (6-4) disputen un partit clau a Barcelona per la quarta plaça. Les santandreunques comencen l’any jugant contra un IPSI que és un rival directe amb un balanç de 7-3. Cal sumar els dos punts per no despenjar-se de la zona alta de la classificació i per tornar a la bona dinàmica després de la derrota a la pista del Claret.

Finalment, el sots21 femení té un duel de màxima igualat de la zona baixa de la classificació. Les santandreuenques necessiten sumar els dos punts per no allunyar-se de la zona mitja de la taula contra un Corbera (3-8) que ve de perdre per 46-63 contra l’IPSI. Les d’Alex Giraldez i Jordi Herrada (3-8) recuperen a Carla Luque després de la seva lesió.