El sènior masculí A vol retrobar-se davant el cuer

09

NOVEMBRE, 2018

El Josep Pla vol tornar a ser talismà pels equips del CB Sant Andreu de la Barca. El sènior masculí A rep diumenge el CB La Selva mentre que el sènior masculí B té, dissabte, un derbi especial davant el CB Castellbisbal B. 

L’equip de David Blanco rep al cuer CB La Selva (1-4) amb la intenció d’aixecar-se després de la dura derrota davant el Manyanet Reus. Els santandreuencs són tercers a la competició (3-3) i necessiten la millor versió del Pla, com ha succeït últimament, si volen conseguir una nova victòria. Blanco explica que “el vestidor està molt implicat i preparat per competir i guanyar a qualsevol rival a casa i fora. Els únics que ens podem aturar som nosaltres mateixos”. Els visitants, per la seva part, han millorat les seves prestacions en les últimes jornades i arriben a la pista dels groc-i-negres amb confiança.

Després de l’ensopegada a Reus, l’equip de Blanco vol oferir la seva millor versió per mantenir-se en els llocs de privilegi

El sènior masculí B, de derbi

Els de Dani Calleja volen la seva tercera victòria consecutiva al Pla. Els santandreuencs arriben al derbi després d’una gran victòria a Súria (71-72) i busquen posar-se 4-2 a la lliga. Els visitants, per la seva part, han guanyat 3 dels 4 matxs disputats fins ara i tenen la oportunitat d’apropar-se als dos primers classificats.

El sènior fem, cap a les posicions nobles

Mentrestant, el sènior femení A de Miquel Herrada sap que un altre triomf el deixaria molt aprop dels llocs nobles i amb balanç positiu (3-2). Les santandreuenques visiten la pista del CB Ramon Llull. Les barcelonines han jugat 6 partits i han perdut 4 i, per tant, la seva quarta posició és anecdòtica. Yazmina segueix de baixa per lesió. El sots25 femení busca la primera victòria lluny del Pla. Les de Jordi Herrada i Alex Giraldez tenen a totes les jugadores disponibles, excepte Mireia Peralta, a la pista del Bàsquet Virolai. Les santandreunques volen el segon triomf consecutiu, un fet que encara no ha succeït aquest curs.