El sènior femení s’estrena al Josep Pla

05

OCTUBRE, 2018

Després d’una temporada sense gaudir d’un primer equip femení i de descansar en la primera jornada, les santandreuenques obren el curs aquest dissabte (18.00h, Poliesportiu Josep Pla) amb la visita del CB Cornellà B

És l’hora de la veritat. El CB Sant Andreu de la Barca inicia el seu nou camí a Tercera Catalana. El primer rival en competició oficial és el CB Cornellà B, qui va guanyar còmodament a la UE Claret (60-38) en el debut a casa la passada jornada. Les santandreuenques han entrenat fort durant la setmana per perseguir la primera victòria del curs. El tècnic Miquel Herrada assegura que “l’objectiu que ens hem fixat aquesta temporada és ser competitives tots els partits. Si competim bé tindrem moltes opcions de ser en el grup capdavanter. És el meu desig, el temps ho dirà”.

Susana Bravo, Carla Aniento i Xenia Jiménez són les tres incorporacions del conjunt groc-i-negre. “Aquestes tres cares noves ens reforcen totes les posicions de la pista, ens equilibren el joc i ens donen altres alternatives”, apunta Herrada. La plantilla del sènior femení del CB Sant Andreu de la Barca, que manté el gruix del sots 25 femení del curs passat, està formada per Yazmina Segarra (base), Esther Guallarte (base/escorla), Aldara Segarra (base/escolta), Julia Olivera (escolta), Xenia Castillejo (escolta/aler), Susana Bravo (aler/aler-pivot), Zahira Miranda (aler/aler-pivot), Xenia Jiménez (aler/aler-pivot), Carla Aniento (aler-pivot/pivot), Berta Celdran (aler-pivot/pivot) i Sandra Tienda (pivot). El tècnic santandreuenc considera que “tenim una bona plantilla i molt equilibrada. Si ens respecten les lesions i treballem com fins ara, gaudirem aquesta temporada”. Respecte el curs passat no continuen Raquel Padilla, Lídia Galán i Sílvia Ferrer. El cos tècnic del sènior femení té l’ADN de Sant Andreu de la Barca. A més del tècnic Miquel Herrada, actuen com a assistents Daniel Collantes i Javi Blas.

“Intentarem que el Josep Pla sigui una pista de màxima dificultat per les nostres rivals. Esperem una bona resposta de la ciutat tot i que dependrà del nostre joc i del nostre rendiment”, diu Miquel Herrada

Un grup desconegut

 

Barcelona capitalitza el grup 5 de Tercera Catalana amb cinc equips: Vedruna Gràcia B, CB Ramon Llull, UE Claret, IPSI B i SE Sant Medir. Dos més són de L’Hospitalet –AEC Collblanc Torrassa i SESE- i dos de Cornellà –CB Cornellà B i Femení Cornellà-. La resta el formen CB Sant Climent de Llobregat i BC Sant Joan Despí. “A aquestes alçades no tinc moltes referències de les rivals, tot i que la majoria són a Barcelona. M’espero pistes complicades i petites”, diu Herrada. El factor pista tornarà a ser determinant per a les opcions de créixer de les santandreuenques. “Intentarem que el Josep Pla sigui una pista de màxima dificultat per les nostres rivals. Esperem una bona resposta de la ciutat tot i que dependrà del nostre joc i del nostre rendiment”. La primera oportunitat arriba dissabte. Les d’Herrada volen obrir el curs amb un somriure.