El sènior femení busca un nou triomf al Pla

29

NOVEMBRE, 2018

El novembre s’acomiada amb dos partits femenins al Josep Pla. El sènior rep un SESE B que perd pistonada lluny de la seva pista mentre que el sots21 s’enfronta el Gramenet BC després de perdre, dimecres, a la pista de l’EPSA.

Les de Miquel Herrada juguen un partit clau davant el SESE B amb qui comparteixen el mateix balanç després de 8 jornades de lliga: 5-3. Les santandreuenques volen tornar a sumar en positiu després que la derrota a la pista del Femení Cornellà tallés una ratxa de tres victòries seguides. Un triomf davant el SESE B, que perd pistonada quan juga lluny de la seva pista, permetria apropar-se en la zona de privilegi de la categoria. Mentrestant, després de l’ensopegada a la pista de l’EPSA, dimecres, les d’Alex Giraldez i Jordi Herrada (2-7) es retroben a casa amb la visita del Gramenet BC (5-4). Amb l’única absència per lesió de Carla Luque, les groc-i-negres volen tornar a somriure al Josep Pla davant un equip que lluny de la seva pista millora les seves prestacions on només ha ensopegat un cop, a la pista de l’EPSA.

Les de Miquel Herrada tenen l’oportunitat de pujar un esglaó més en la taula si superen un SESE B irregular a domicili

Cornellà, l’escenari del sènior masculí A

L’equip de David Blanco (5-4) visita la pista del Basket Almeda masculí (4-5) amb la intenció no només de sumar una victòria sino trobant la continuïtat desitjada en el joc. Els santandreuencs són capaços de demostrar les dues cares de la moneda en un mateix partit i a Cornellà no podran mostrar dubtes si volen sumar en positiu. El Basket Almeda a casa obté un gran rendiment i en l’últim partit el Manyanet Reus (75-77) va trencar-los la imbatibilitat després de tres victòries seguides. Blanco té tota la plantilla a la seva disposició. Un triomf a Cornellà reforçaria més la candidatura de ser en la zona de privilegi.

D’altra banda, el sènior masculí B (4-4) vol confirmar la seva millora amb un triomf a la pista del CN Sabadell (1-8). Els santandreuencs persegueixen la segona victòria consecutiva després del triomf la passada jornada davant l’Òdena (80-51). Els vallesans, que només han guanyat un partit en tot el curs, van estar a un pas de guanyar la passada jornada a la pista del cinquè classificat, el Can Parellada a domicili.