Sènior Fem comença a rodar

27

AGOST, 2018

El Sènior Fem arrenca la temporada. En aquest inici de pretemporada l’acompanya el Sènior B Masc, molt renovat i il·lusionant.

El CB Sant Andreu recupera després d’una temporada sense, el primer equip femení de l’entitat. L’equip esta capitanejat per un home de la casa, Miquel Herrada que ha estat en etapes passades, coordinador de la branca femenina i darrerament entrenador d’equips femenins de formació.

L’Equip Sènior Fem manté el gruix del grup que es va proclamar sotscampió de Catalunya Sots 25 la temporada passada. Amb les baixes de Raquel Padilla i Silvia Ferrer, l’equip es reforça amb 3 incorporacions. Susanna Bravo, Tot i la seva qualitat destaca per ser una jugadora molt potent físicament amb un gran 1x1, virtut que la fa molt polivalent a l’hora de jugar tant dins la zona com per fora el perímetre de 6,25. Carla Anieto, jugadora alta i físicament forta bé a reforçar la pintura. El seu treball i lluita, juntament amb la seva qualitat aporten un salt de qualitat al grup dins la zona. Xènia Jiménez, vella coneguda de la casa. Jugadora d’aquelles accions que no destaquen però ajuden a l’equip a treure avantatge. Destaca per la seva polivalència dins la pista, la qual li dóna un ventall de possibilitats ofensives i defensives a l’equip. Seguint amb la filosofia del club i emulant al Sènior A Masc, el 75% de les jugadores són formades a la casa.

Agenda de pretemporada:

1 setembre a les 16:30h
CB Sant Andreu- NB Olesa A

15 setembre a les 17:00h
CB Sant Andreu- NB Olesa B

23 setembre a les 18:00h

CB Gavà – CB Sant Andreu

“Seguint amb la filosofia del club i emulant al Sènior A Masc, el 75% de les jugadores són formades a la casa.”

Aquesta última setmana d’agost també torna a la feina i inicia la pretemporada el Sènior B Masc. Un gran canvi és el que ha experimentat el sots 25 Masc de la temporada passada amb l’actual Sènior B. Cinc noves incorporacions més l’entrenador, Dani Calleja provinent del Bàsquet Neus agafaran el comandament de l’il·lusionant Sènior B.

L’equip de Calleja agafarà un rol important de filial, 4/5 jugadors estaran en permanent rotació amb el Sènior A Masc on tindran series oportunitats de participar i aportar. A part d’això la Direcció tècnica ha apostat perquè les noves incorporacions baixessin la mitjana d’edat de l’equip i aquest, fos l’embrió i passarel·la del futur Sènior A. Els homes d’en Dani Calleja no els hi faltaran reptes, tenen nivell per estar en la part alta de la taula de la seva lliga, i a la vegada ajudar al Sènior A aconseguir els seus objectius.