25

JULIOL, 2017

On i com pots adquirir la roba de joc del CB Sant Andreu?

El Club Basquetbol Sant Andreu durant aquests darrers dies ha estat ultimat l’operatiu per la compra de la roba de joc. Aquest any el club ha decidit externalitzar el procés de compra de la roba oficial, la botiga Manelets & Carmetes ubicada la Plaça de la Pau, 5 de Sant Andreu de la Barca tindrà transferits en exclusiva els drets de comercialització de la roba oficial del CB Sant Andreu.

COM AQUIREIXO LA ROBA?
A partir del 20 d’agost ja es podran realitzar les comandes de roba a la botiga de Manelets & Carmetes. El club recomana realitzar la comanda abans del 5 de setembre, si no el distribuïdor no garanteix l’arribada de la roba abans de l’inici de competició el 30 de setembre. Consulteu les tarifes CLICANT AQUÍ. Només és obligatori adquirir el conjunt de joc.

ON L’AQUIREIXO?
A la botiga de Manelets & Carmetes, ubicada a la Plaça de la Pau, 5 de Sant Andreu de la Barca, Telf: 936 823 531.

Tarifes de productes. Tots els preus es mostren amb l’IVA inclòs.

El disseny de l’equipació no canvia, per tant només hauran d’adquirir obligatòriament el conjunt de joc, els nous membres que arribin pre primer cop l’entitat. Per altre banda, els jugadors i jugadores que formen part ja del club i que vulguin comprar alguna de les peces de joc individualment, també ho podran fer.

El club deixarà de formar part del procés de compra de les equipacions, i ho deixarà en mans de professionals amb molts anys d’experiència. Per altra banda, el club renuncia al seu marge de benefici per fer més assequible el preu de la roba, i disminuir la pressió econòmica que reben les famílies.

El club no es responsabilitzarà de les següents qüestions derivades de la venta de la roba:
– Retard en el temps d’entrega.
– Equipació en mal estat.
– Devolucions i/o substitucions.
– Pagament i/o finançament de l’equipació.
– Propietat de l’equipació i l’ús extraesportiu que se’n faci.
– Coincidència de números al mateix equip. Consultar prèviament amb l’entrenador/a o amb el grup de pares.

Molt important: Realitzar la comanda abans del 5 de setembre, si no el distribuïdor no garanteix l’arribada de la roba abans de l’inici de competició el 30 de setembre.