Rècord de distincions en la Nit de l’Esportista

28

NOVEMBRE, 2018

 

El Teatre Núria Espert va acollir el passat divendres la 22a edició dels premis a l’Esport Local. El CB Sant Andreu de la Barca va endur-se tres guardons, dos d’individuals i un de grupal. D’entre sis categories, Paula Rovira Barbero, Pau Clavero Puyal i el sots25 femení van ser els vencedors, convertint el CB Sant Andreu en l’entitat més premiada en l’edició d’enguany.

Paula Rovira Barbero va ser la guanyadora de la categoria de millor esportista femení infantil, fent parella amb Noa Catalán López (en la disciplina de tir amb arc). Pau Clavero Puyal va imposant-se en la categoria de millor esportista masculí absolut, on va acompanyar Óscar García Gómez (dards).

L’equip sots25 femení va rebre una doble distinció: per una banda, va ser premiat en la categoria de millor esport d’equip. De l’altra, va ser premiat amb una menció pel campionat de lliga 2017-2018.

Una nominació més

A banda dels tres guanyadors, el CB Sant Andreu va estar nominat en una categoria més. Es tracta de millor jugador masculí infantil, amb Miguel Jiménez Isaac, on van guanyar Cristian Alfonso Lucas (futbol sala) i Adrián Mesa Montfort (BMX).

 

Fotografia: Jordi Millán (Ràdio Sant Andreu de la Barca)