31
Març, 2020

Benvolguts i benvolgudes socis i sòcies:

Els membres de la Junta Directiva del nostre Club, ens sentim preocupats i  dolguts per la situació en la que ens trobem degut als efectes del COVID- 19. Mai ens havíem trobat en una situació tan complexa que afecta a nivell mundial, tan a les nostres llars com al nostre club.
Us volem explicar el que hem decidit, de moment,  per al proper  mes d’abril.
Necessitaríem que entenguéssiu que és del tot necessari continuar pagant la meitat de la quota del mes d’abril, per tal de garantir l’estabilitat del nostre Club.
Els motius d’aquesta decisió són:

•    Poder estar preparats per si torna la competició, tot i que ni la federació, ni el Consell Comarcal ens poden assegurar que és el  passarà ( com es normal). El que si ens han comunicat  es  la intenció de continuar, si fos possible.

•    Continuar pagant obligacions amb la seguretat social i impostos que cada any paguem el mes d’abril.

•    Poder gestionar de la manera que millor convingui la situació contractual dels nostres entrenadors. Al ser  una entitat sense ànim de lucre, la normativa legal no és clara.

•    Hem demanat consell tant al ajuntament com al consell esportiu i totes dues entitats no ens han acabat de aclarir els nostres dubtes sobre com procedir, però ens han aconsellar que realitzen un ERTE.

•    En el cas que es tornés a competir el club restabliria la seva activitat diària amb total normalitat.

Esperem que entengueu aquesta decisió presa pel proper mes d’abril,  i agraïm la vostre col·laboració.
Com sempre, restem a la vostra disposició per aclarir els vostres dubtes.