El premini i el mini masculí blanc, en marxa

30

OCTUBRE, 2018

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ja ha publicat els calendaris per als dos equips del CB Sant Andreu de la Barca que encara no havien encetat la lliga regular. El premini masculí i el mini masculí blanc engegaran la competició el proper cap de setmana. 

Després de les primeres setmanes d’entrenaments, el premini, dirigit per Sílvia Ferrer i Xavi Moreno, encetaran la lliga al Poliesportiu Josep Pla davant el Bàsquet Llor B (10 de novembre, 9.00h). El primer desplaçament serà al Prat de Llobregat, on jugaran davant l’Escola La Seda Bàsquet. La resta de rivals d’aquest conjunt seran el Bàsquet Llor A, el CB Sant Climent, la Secció Esportiva Isabel de Villena, el CB Cornellà i el CB Sant Just.

En la categoria mini, els de Jemima Rodríguez i Iker Ascacibar s’estrenaran a Esplugues de Llobregat, davant la Secció Esportiva Isabel de Villena (10 de novembre, 10.00h). Hauran d’esperar una setmana per debutar a casa, contra el Joventut Sant Vicenç. A més, s’enfrontaran al Bàsquet Torrelles, al Mediterrània-Gaudí i al CB Vallirana. 

La darrera jornada per a ambdós equips serà el proper 19 de gener. El premini tancarà aquesta fase contra la Secció Esportiva Isabel de Villena mentre que el mini blanc ho farà davant el CB Vallirana.