Lluïda presentació dels equips del curs 2018-19

18

DESEMBRE, 2018

Entre llums i sons musicals, els equips del CB Sant Andreu de la Barca van desfilar, diumenge, per la pista del Poliesportiu Josep Pla. L’actuació de l’Escola de dansa Sonia Navarro va amenitzar l’acte que va ser l’escenificació de la temporada 2018-2019.

Seguint el format de l’any passat, en el qual els jugadors accedeixen a la pista a través d’un túnel de llum i acompanyats de música, la presentació de la temporada 2018-2019 va tenir com a novetat l’exhibició a càrrec de l’Escola de dansa de Sonia Navarro (Thunders, Sabcheer, Naiara Repiso i Titanes) que amb les seves acrobàcies i balls van animar el nombrós públic assistent al Pla.

 

Dos dels moments més emotius  de l’acte van ser la presència a la pista dels jugadors dels equips sèniors (masculins i femenins), acompanyats dels més petits del club, l’Escola de bàsquet i un homenatge que l’entitat va fer a Milton, conserge del pavelló, qui amb el seu tarannà s’ha guanyat el respecte i afecte de la família del bàsquet de Sant Andreu. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde Enric Llorca, el regidor d’Esports, Lluís Oulego, i el regidor d’ERC a l’Ajuntament, Sebastià Santos. La fotografia amb tota la família del bàsquet a Sant Andreu de la Barca va ser el punt i final de l’acte de presentació.

L’entitat va homenatjar Milton, el conserge del pavelló qui amb el seu tarannà s’ha guanyat el respecte de tots

Una altra de les novetats va ser la posada a la venda dels cromos del col·leccionable del nostre club, que ha tingut una gran acollida entre els jugadors i jugadores de l’entitat.  Després de la presentació dels equips, el sènior masculí A va posar la cirereta amb una victòria contundent davant el Bàsquet Manyanet Molins de Rei (98-58).