L’escola, a punt per engegar

01

OCTUBRE, 2018

L’escola de bàsquet arrenca motors avui, amb un grup que entrenarà dos dies a la setmana (dilluns i dimecres, de 17.30h a 18.30h). Els jugadors i jugadores, nascuts entre els anys 2013 i 2011, estaran dirigits per Òscar Tena, Pol Ferrer i Pau Caballero. Durant la temporada, l’escola del CB Sant Andreu prendran part en trobades i partits amb altres esports, on les famílies també hi tenen un paper important.

Segons el director tècnic del CB Sant Andreu, Jordi Vives, “perseguim que l’escola sigui una activitat lúdica, propera al bàsquet”, en què els infants comencin a conèixer aquest esport i tot el que l’envolta.

Vives reconeix que es treballa en sintonia amb els entrenadors per “establir els objectius de l’escola sense perdre mai la vessant lúdica”. És a dir, unir el bàsquet amb els jocs i les ganes de passar-ho bé.

Els nens i nenes que formen part de l’escola nodriran els equips més grans a mesura que avancin les temporades. Per això, reconeix Vives, l’equip tècnic introdueix en els seus entrenaments les primeres pinzellades tècniques als nous jugadors. “Treballem aspectes tecnics però tambè la coordinació i un seguit d’elements psicomotrius que ajuden al seu desenvolupament”, explica.

“Perseguim que l’escola sigui una activitat lúdica, propera al bàsquet, en què els infants comencin a conèixer aquest esport i tot el que l’envolta”

A banda dels aspectes tècnics, l’escola de bàsquet també s’inicia en adquirir els valors que rep la resta d’equips. Per això, la cooperació, el compromís i el sentiment de pertinença al club van implícits en les sessions que dirigeixen Tena, Ferrer i Caballero.