Inici de temporada

20

AGOST, 2017

Tret de sortida a la temporada!

El club ha programat l’inici d’entrenaments pel primer dilluns de setembre, dia 3. Es posaran en marxar tota la resta d’equips del CB Sant Andreu. Tots menys les escoles de bàsquet, que encara trigaran una mica més en començar la seva temporada. El seu inici esta programat pel pròxim dilluns 1 d’octubre. El gran gruix d’equips que començaran el 3 de setembre,  s’incorporaran al Júnior Masc i els tres sèniors que portaran una o dues setmanes de pretemporada.

Seguidament si cliqueu en la paraula HORARIS, podreu descarregar-vos els horaris definitius de la temporada 18/19 en PDF. Cal tenir en compte, que són horaris vius i que poden patir modificacions per qüestions organitzatives més prioritàries. La voluntat de l’Àrea esportiva  és respectar tant com sigui possible aquest horaris.

Com a gran diferencia amb els horaris de la temporada passada, tots els equips excepte l’escola de bàsquet i els preminis, realitzaran una hora més d’entrenaments a la setmana. Per tant hauran de presenciar-se durant dos dies a la setmana mitja hora abans o acabar mitja hora més tard els entrenaments, depenent de la franja horària.

Horari d’entrenament temporada 2018/2019.

REUNIONS D’EQUIP

A cada inici de campanya la direcció tècnica del club convoca reunions amb els pares i mares, per explicar les novetats i objectius esportius de la nova temporada, i els canvis organitzatius que s’hagin produït respecte a l’última campanya. Aquestes reunions es portaran a terme a mitjans de setembre. Aquest any la gran novetat és l’ampliació de l’horari d’entrenament, i el condicionament físic i tècnic que farem durant aquesta ampliació d’horari. També la direcció tècnica restarà a disposició de les famílies per atendre totes les seves consultes.

COMPRA DE ROBA

El passat 25 de Juliol es va anunciar que la botiga Manelets & Carmetes, ubicada la Plaça de la Pau, 5 de Sant Andreu de la Barca tindrà transferits en exclusiva els drets de comercialització de la roba oficial del CB Sant Andreu.

Les famílies que vulguin comprar l’equipació sencera o adquirir alguna de les peces de forma individual, recordeu que a partir del 20 d’agost ja es podran realitzar les comandes de roba a la botiga de Manelets & Carmetes. El club recomana realitzar la comanda abans del 5 de setembre, si no el distribuïdor no garanteix l’arribada de la roba abans de l’inici de competició el 29 de setembre.

Consulteu les tarifes CLICANT AQUÍ. Només és obligatori adquirir el conjunt de joc.