Forma part de la família groc-i-negra

16

GENER, 2019

El CB Sant Andreu de la Barca vol seguir creixent. Consolidat a la població, convertint-se en el segon esport més practicat a casa nostra, des del 1984 aposta pel bàsquet com a eix vertebrador. Actualment, més de 240 jugadors vesteixen la samarreta groc-i-negra, en prop de 20 equips, i refermen el millor moment de la seva història des que engegués, el 1984.

De ple en el segle XXI, la imatge del club i el seu abast són pilars fonamentals per arribar a tothom a qui el motivi la pilota taronja. La presència del CB Sant Andreu a les xarxes socials està creixent i vol seguir fent-ho. Però no vol fer-ho sol. El pes dels spònsors i patrocinadors poden confirmar aquesta progressió.

Per això, ofereix vestir el nom del vostre negoci estampat a la samarreta de partit groc-i-negra, així com vestir el Pavelló Poliesportiu El Pla amb pancartes on pugui identificar-se la vostra activitat.

Si vols ser partícip del creixement del club i t’agradaria col·laborar-hi, truca’ns! Rebràs atenció personalitzada i un projecte adaptat a les teves característiques com a negoci.

 

El CB Sant Andreu de la Barca vol seguir creixent i el pes dels spònsors i patrocinadors poden confirmar aquesta progressió