Fèlix López, torna el fill pròdig

21

MAIG, 2019

El sènior masculí A del CB Sant Andreu comptarà amb un reforç de luxe per al curs 2019-2020. Fèlix López vestirà la samarreta negre-i-groga quinze anys més tard que ho fes per últim cop, en la seva primera temporada en categoria sènior. 

Després d’haver-se format lluny de casa, haver tastat la lliga EBA i consolidar-se a Copa Catalunya, López torna a casa amb una intenció: aconseguir l’ascens a Primera Catalana, una fita inèdita al Josep Pla.

Fèlix López torna a Sant Andreu de la Barca amb la sisena temporada a lliga EBA completada. Al BBA Castelldefels ha aconseguit la sisena plaça del sotsgrup B del grup C i ho ha fet en un curs on ha registrat 13 punts de mitjana per partit. López creu que ara és el moment oportú per fer el camí de tornada: “sempre he tingut la certesa que em retiraria aquí, a casa, però no torno per retirar-me ja, estic en plena forma i vull tornar al club tot el que em va donar en els meus inicis”.

Perseguint un ascens històric

El primer equip del CB Sant Andreu de la Barca mai ha pogut pujar a Primera Catalana. “Mentiria si no dic que vinc amb la intenció d’ascendir i tornar a fer història”, admet. López està convençut que podran trencar aquets sostre. I la seva col·laboració serà clau, com va ser-ho en el primer ascens a Segona Catalana, amb un jove Fèlix en les seves files.

En aquest camí de tornada, es retrobarà amb santandreuencs a qui va entrenar i va compartir pista, tot i que en una relació entrenador-jugador, diferent a la que tindran a partir del proper mes de setembre. “És un valor afegit que la practica totalitat del equip estigui format per santandreuencs”, reconeix.

Tot a punt perque López posi la seva qualitat i experiència al servei del primer equip groc-i-negre. “Ha arribat el moment de fer-la grossa, jugar a Segona Catalana, on no he jugat mai, serà una nova fita!”, rebla.

Després d’Olesa, Granollers, Martorell, Castellbisbal, Molins de Rei i Castelldefels, Sant Andreu de la Barca és la propera parada en el tren de López, un tren que té final al Pla, un bitllet per seguir somiant amb Primera Catalana.