Èxit aclaparador de les Activitats d’Estiu 2020

25

JULIOL, 2020

El divendres 24 va ser l’últim dia de les Activitats d’Estiu del 2020, que sempre ja romandran en la nostra memòria per ser el campus d’estiu de l’any de la COVID 19.

Són diverses les claus que hem analitzat per arribar a la conclusió que han sigut un èxit i ara les repassarem amb vosaltres.

El campus d’enguany serà sempre recordat per haver-lo organitzat en l’any de la COVID-19. Això ha marcat i molt el treball de preparació i les activitats portades a terme durant el seu desenvolupament.
Per poder obrir les portes del Pla amb tots els permisos, a més a més dels documents que és que han d’aportar cada temporada, enguany s’han fet els plans de PREOB i PROCICAT i una desinfecció en profunditat del pavelló.
En aquest punt hem de fer menció de les autoritats locals, que ens van guiar en la creació dels dos documents i que han vetllat per la correcta aplicació d’aquests, ja que el més importat de tot era la seguretat de qualsevol que participes en l’activitat.

La segona dada és el nombre de participants d’enguany.
46 jugadors i jugadores que han ocupat 113 de les 120 places oferides aquestes quatre setmanes.
Podeu veure que molts d’ells han repetit diverses setmanes i tenim alguns i algunes que han fet tot el campus.
Gràcies a la tasca dels entrenadors els jugadors i les jugadores han mantingut l’interès en els jocs i els exercicis plantejats, malgrat les restriccions a la que és veiem sotmesos.
Aquesta dada queda rubricada per l’enquesta de satisfacció on gairebé la totalitat dels enquestats dóna el màxim de nota al campus.
Hem d’agrair la confiança que els pares i mares ens han fet en apuntar als seus fills i filles al campus donada la situació en la qual estén immersos.

113 places ocupades de les 120 oferides durant les quatre setmanes de campus.

El tercer punt a tractar és el grau de satisfacció dels participants.
Com ja heu pogut comprovar gairebé el 100% dels participants ha repetit una o més setmanes i excepte els casos d’uns pocs, la majoria han anat repetint setmana rere setmana.
Això i el feedback aportat pels entrenadors, ens dóna un grau de satisfacció molt alt.

I no podem acabar aquest resum del campus d’estiu d’enguany sense felicitar els entrenadors, autèntics artífexs de l’èxit.
Mantenir el nivell, setmana rere setmana, complir la normativa i fer exercicis que captaran l’atenció dels participants ha sigut una feina de gegants.
Des del primer esborrador del campus fins al darrer joc plantejat, els tècnics i els directors tècnics han sabut fer-se seus als participants i donar-li una empremta molt personal al campus i treure una nota molt alta, si tenim en compte la situació en la qual havíem de fer la seva tasca.

Ara el que toca és per felicitar-nos per la bona tasca feta per tots i recarregar les piles durant l’estiu, per arribar al cent per cent per la temporada vinent.
Bon estiu a tothom.