Els equips de promoció del CB Sant Andreu de la Barca ja coneixen els rivals de la primera fase de competició. Fins a 11 equips (des de mini fins a cadet) començaran la lliga el proper cap de setmana. Les jornades de descans seran la del 12 d’octubre, la de l’1 de novembre i la del pont de la Puríssima.

El cadet masculí groc debutarà a la pista de l’AEC Collblanc-Torrassa i tancarà la fase regular a casa davant el CB Sant Joan Despí. En canvi, el cadet masculí negre s’estrenarà al Josep Pla davant el Bàsquet Samà, de Vilanova i la Geltrú i clourà aquesta primera fase a L’Hospitalet davant l’AEC Collblanc-Torrassa. En clau femenina, el cadet femení debutarà a la pista del CB Roquetes i el Club NB Vilanova i la Geltrú serà l’últim rival de la primera fase, a casa.

En categoria infantil, l’equip de Jordi Herrada debutarà al Josep Pla davant el CB Cornellà i tancarà la primera fase de la competició a la pista del CB Roquetes. En clau femenina, l’infantil groc s’estrenarà a casa rebent el CB Corbera i s’acomiadarà de la primera fase a la pista del CB Cervelló. En canvi, l’infantil negre començarà amb un derbi a Castellbisbal i acabarà a casa davant el Creu Alta Sabadell.

El preinfantil masculí de Sara Sánchez, que té dues sortides llunyanes al Bages, visitarà la pista del CB Sant Boi de Llobregat i tancarà la primera fase a Navarcles. En categoria mini, els dos equips masculins començaran i acabaran lluny del Josep Pla. El groc ho farà arran de mar: obrint la primera fase a Gavà i tancant-la a Sitges. Mentrestant, Corbera i Viladecans seran els escenaris del negre.