Eleccions per la nova Junta Directiva

28

MAIG, 2021

El dia 1 de Juny serà el dia que s’iniciarà el procés per escollir a la nova Junta Directiva.

 A finals del l’any passat va acabar el mandat de la Junta Directiva. A causa de les restriccions de la COVID 19,  fins ara no hem pogut fer la crida a eleccions per renovar la Junta.

 Per aquest motiu ara us informem que posem en marxa el procés per escollir una nova Junta Directiva. En la documentació adjunta us informen dels temps i les passes a seguir.

 Ja que estem immersos en canvis per la temporada vinent, el procés electoral s’iniciarà el dia 1 de juny i així poder afrontar tots aquests canvis amb una junta refrendada per els socis.

Estem immersos en canvis per la temporada vinent, el procés electoral s’iniciarà el dia 1 de juny i així poder afrontar tots aquests canvis amb una junta refrendada per els socis.

L’actual president en funcions, Esteve Arbués i l’actual tresorer en funcions, José Manuel Pozo, han espresat les seves intencions de no continuar en la directiva del club.

 Aprofitem per agrair la seva tasca aquest darrers quatre anys.Tota la documentació la teniu disponible en el pdf adjunt.