El Sènior A Masc ja trepitja pista!

21

AGOST, 2018

El primer equip del club, el Sènior A Masc i el Junior Masc han iniciat aquest dilluns les seves respectives pretemporades.

L’equip dirigit pel David Blanco, va començar ahir dilluns el període de preparació amb 8 dels 11 jugadors, per la segona sessió que serà aquest dimarts, el tècnic barceloní ja tindrà disponible el 100% de l’equip. Blanco ha dissenyat i construït per primera vegada el projecte del Sènior A Masc. Ha reforçat l’equip en totes les posicions. En la de base comptarà amb Adrià Soto, provinent del Sènior B, en la d’exteriors Gerard Cunilleras i Marc Beltran, jugadors molt polivalents que permetran reforçar en un moment puntual qualsevol posició. I per acabar, Gerard Gormedino reforçarà tant de cara com d’esquenes la pintura. Un tret diferenciador a altres temporades, és que la importància i incidència que tindran els jugadors del sènior B. Els plans de Staff tècnic del primer equip és comptar amb un mínim de 4 rotacions fixes, Adrián Naranjo, Eric Navarrete, Ferran Garcia i Dani Lopez. Aquests jugadors doblaran sessions d’entrenament i convocatòries, i el mateix Blanco ha assegurat que poden disposar de minuts i oportunitats.

Seran gairebé 6 setmanes de pretemporada las que disposarà el Sènior A Masc, per preparar el debut en lliga davant del CB Pallejà. No faltaran assajos per arribar preparats al derbi, el 25 d’agost a les 16:00h a la pista del FC Martinenc de Segona Catalana. Aquest amistós el seguiran tres més, entre ells el torneig Ciutat de Sant Andreu de la Barca dissabte 1 de setembre davant del Sant Medir, també de segona catalana.

Agenda Pretemporada Sènior A Masc:
25 d’agost 16:00h, FC Martinenc – CB Sant Andreu A.
1 de setembre 19:30h, CB Sant Andreu A vs Sant Medir.
15 de setembre 18:30h, CB Sant Andreu A – CN Caldes.
23 de setembre 19:00h, a Qbasket – CB Sant Andreu.