Summer Camp

El casal d'estiu del CB Sant Andreu

El Summer Basketball Camp és una proposta del Club Basquetbol Sant Andreu que pretén oferir als infants des de 5 anys (2013) fins 15 anys (2003) i a les seves families la possibilitat de realitzar bàsquet i d’altres activitats de lleure a prop del seu entorn habitual (escola, barri…) durant una època de l’any especial

El Club Basquetbol Sant Andreu organitzarà, per primera vegada a l’historia un Casal d’Estiu durant el mes de Juliol. Estarà orientat al bàsquet, i  s’organitzara per setmanes temàtiques, on durant cada una de les setmana practicarem un concepte tècnic diferent. 

L’Horari serà torn complert de 9:00 h del matí a 16:30 h de la tarda, amb dinar inclòs. Per aquells que vulguin, torn de matí de 9:00 h a 13:00 h de la tarda, sense dinar. 

 

Què farem

Dividirem el mes de juliol en 4 setmanes temàtiques, cada setmana practicarem durant les hores d’entrenament un concepte tècnic vital en la pràctica del bàsquet. La configuració serà de la seguent manera:

  • Setmana 1 (2 al 6 de juliol) BOT I DOMINI DE PILOTA
  • Setmana 2 (9 al 13 de juliol) FINALITZACIONS / TIR
  • Setmana 3 (16 al 20 de juliol) DEFENSA
  • Setmana 4 (23 al 27 de juliol) PASSADA

En aquest casal no només farem bàsquet, sinó moltes altres coses, com per exemple: activitats d’aigua i piscina, ens visitaran personatges rellevants del món del Bàsquet Català, cada dia farem dues hores d’activitats esportives i de lleure en anglès, entrenaments i tallers per millorar les capacitats cognitives i coordinatives, i com no, un munt de jocs i competicions.

 

Preu i Inscripció

L’activitat de Summer Basketball Camp es dividirà per setmanes. Les famílies podran inscriure als seus fills/es a les setmanes que millor s’adaptin a les seves necessitats. A més, les famílies també podran triar, com hem comentat anteriorment l’horari de matí (9.00 h a 13.00h sense dinar) i Horari Complet (9.00 h a 16.30 h amb el dinar inclòs). Seguidament us detallem el preu de cadascun: 

  • Opció Matí (9.00h a 13.00 h, sense dinar) 70€ per jugador/a.
  • Opció Complerta (9.00h a 16:30h, amb dinar) 95€ per jugador/a.

El club com sempre, bonifica els següents germans del primer inscrit amb un 20% del preu de la inscripció que s’esculli. Amb la inscripció es regalaran dues samarretes commemoratives.

* Hi ha d’haver un mínim de 10 infants inscrits a la setmana per poder realitzar l’activitat.

* La bonificació per germà s’abonarà per part del club, un cop realitzat el pagament del campus per part de la família.

 

Objectius

L’objectiu és què els infants assoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament tecnico-esportiu, però sobretot també personal. A partir de les mateixes activitats, els infants poden desenvolupar les seves habilitats motrius, millorar la seva formació social i sobretot poden aprendre continguts de valors, actituds i normes. El Club vol proposar als usuaris un gran ventall d’activitats de lleure de caràcter esportiu i educatiu amb les quals gaudir de l’estiu d’una forma divertida. Aquest projecte esportiu i educatiu que consta d’uns objectius i d’un conjunt d’activitats ja programades i ben estructurades.

Aquest projecte ha estat dissenyat com una activitat d’educació en el temps de lleure que duran a terme els entrenadors i monitors/es de lleure titulats/des per aquest efecte. Aquests monitors/es treballen i tracten durant tot l’any amb infants i coneixen el medi. D’aquesta manera creiem que podrem cobrir millor les necessitats dels nens/es als quals s’adreça l’activitat.

 

Som 556 socis. I tu, encara no coneixes les avantatges?