Campus d’estiu 2023

24

MAIG, 2023

Bàsquet, exercici a l’aire lliure i molta, molta diversió per al teu estiu.

Benvinguts al Campus d’Estiu! Estem encantats de poder oferir-vos cinc torns setmanals, des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

Enguany al Club basquetbol Sant Andreu, hem dissenyat un campus d’estiu on la diversió i l’aprenentatge està garantit. Aquest estiu treballarem el domini de pilota i el llançament com a dos grans blocs, sense oblidar les nostres competicions de 1c1 3c3 , Two-ball i el circuit d’habilitats entre d’altres.

Cinc torns setmanals, del 26 de juny fins al 28 de juliol, amb escalt de preus.

Realitzarem un seguiment acurat de l’aprenentatge i evolució dels nostres jugadors i jugadores.
Com a eines per aconseguir el millor dels rendiments us oferim la nostra instal·lació Josep Pla amb 6 pistes de bàsquet, més de 10 cistelles per mantenir els grups ben definits i amb totes les mesures de seguretat, el nostre material esportiu i suport digital on veurem la millora dia a dia dels nostres esportistes

Si vols fer bàsquet i millorar les teves capacitats tècniques, però per sobre de tot vols DIVERTIR-TE, el Campus d’estiu 2023 del Club Basquetbol Sant Andreu és el teu lloc.

Per poder oferir el millor dels serveis als jugadors i jugadores, el nombre d’inscrits per edat o grup serà de 12 participants. Tenim la possibilitat d’ampliar grups en cas que hi tinguem demanda i estem preparats i il·lusionats per oferir-vos el millor dels serveis.

Farem cinc torns setmanals:

Del 26 al 30 de Juny.
Del 3 al 7 de Juliol.
Del 10 al 14 de Juliol.
Del 17 al 21 de Juliol.
Del 24 al 28 de Juliol.

Escalat de preus:

1 setmana 70 euros
2 setmanes 130 euros
3 setmanes 180 euros
4 setmanes 220 euros
5 setmanes 250 euros

Clica aqui per inscribir-te