Per Setmana Santa, bàsquet i valors

26

FEBRER, 2019

El Club Basquetbol Sant Andreu de la mà de Blue Basketball Experience, ofereix als seus esportistes per setmana santa, una activitat que va més enllà de la tecnificació.

Els dies 15, 16, 17 i 18 d’Abril aprofitant la parada de competició de Setmana Santa, el Club Basquetbol Sant Andreu de la mà de Blue Basketball organitzen una nova experiència en forma de campus, dirigits als jugadors i jugadores del club.

Com a novetats principals:
– 2 torns de matí: 9 h -13 h i torn de tarda: 15 h a 19 h.
– Individualitzar els entrenaments al màxim amb 1 entrenador cada 5 jugadors.
– Entrenadors externs del club i també amb la col·laboració dels del club.
– Entrenaments amb immersió lingüística en anglès.

La metodologia d’entrenament que utilitzarem al campus serà la de l’entrenament integrat on hem definit un objectiu principal per cada estructura principal que volem treballar i les quals volem que apareguin en totes les nostres sessions interactuant unes estructures amb les altres dins de les tasques.

Àrea cognitiva o tècnica: eficiència.
Àrea socioafectiva o Emocional: cooperació.
Àrea cognitiva o tàctica: lectura dels espais.
Àrea condicional o física: potència òptima i visió periférica.

El Campus tindrà un cost de 100€ amb un descompte del 25% pel segon germà/na. El club abonarà un cop feta l’inscripció del segon germà/na el 25% de descompte. Un cop inscrits serà necessari que entregueu a les oficines del club:
– 1 fotocòpia del DNI.
– 1 fotocòpia del TSI.
-Signatura dels drets d’imatge. (Que trobareu a les mateixes oficines).

 

Blue Basketball Experience

Què és Blue Basketball Experience?

Es una entitat esportiva  que té per objectiu transmetre Valors a través del bàsquet i ensenyar bàsquet a través dels valors. Impregnar  la relació del jugador amb l’esport de Valors com: l’esforç, el compromis, la responsabilitat i l’autoperfeccionament de forma  sana i constructiva, i alhora capacitar-lo per afrontar i gestionar les emocions negatives.

Qui són?

Els creadors de Blue son Gerard Cunilleras, Preparador físic del club (  graduat en ciencies de l’activitat física i l’esport i máster profesional en alt Rendiment esportiu en esports d’equip) , Didac Fortuny (Graduat en filosofía, entrenador amb titulació de primer nivell i  jugador encara en actiu amb experiencia a  Copa Catalunya), Marçal Fortuny (entrenador de PDP a la federació catalana, entrenador amb titulació de primer nivell).