29

FEBRER,2020

El Campus està dissenyat per millorar la tècnica individual del jugador/ora i que potenciïn els seus recursos tècnics i  habilitats individuals.

Els dies 6,7,8 i 9 d’abril podeu participar en el Basket Camp que organitza el Club Basquetbol Sant Andreu, on fareu exercicis específics per la vostra evolució com a jugadors.

No obliden la vessant recreativa, és per això que es realitzaran múltiples jocs i diferents competicions per gaudir plenament d’una setmana santa de basquetbol.

Activitats a realitzar:
Tecnificacions dels aspectes ja esmentats.
Visionar d’errors amb suport digital.
Jocs.
Allstar VS entrenador/es.

BOT, LLANÇAMENT, JOC DE PEUS ( PAS 0 ) i 1c1, seran els protagonistes dels exercicis del campus d’enguany.

El cost per tot el campus és de 70 euros per primer germà i de 50 euros pel segon, també teniu la possibilitat de participar els dies que vulguis a un preu de 20 euros cada dia.
Per poder optar a la samarreta del campus heu de pagar un mínim de tres dies o podeu comprar-la amb un preu de deu euros.

El campus està obert a jugadors/ores del club i participants externs i us podeu donar d’alta
de forma digital o fent servir el formulari disponible en les oficines del club i l’enllaç de sota on el podreu descarregar.

El pagament es farà amb una transferència al compte del club, posant el nom del jugador/ora, l’equip on juga i Basket Camp 2020 com a referència. Per confirmar la plaça heu de portar el comprovant bancari de la transferència.

– NOTÍCIES –

Segueix l’actualitat negra-i-groga a la nostra secció de notícies. Estigues permanentment informat.

Diada Nacional 2020

Diada 2020 11 SETEMBRE,2020 El Club Basquetbol Sant Andreu us desitja que gaudiu d'una manera segura de la Diada Nacional de Catalunya.A causa de la suspensió dels actes institucionals el club no realitzarà la tradicional ofrena...

read more

Tornada a la feina

Inici de la temporada 2020-2021 04 SETEMBRE 2020 El dia set de setembre arrencarem els entrenaments de tots els equips del club i d'aquesta manera donarem el tret de sortida a la temporada 2020-2021. La temporada arrenca plena de dubtes, i els clubs ens haurem...

read more

Èxit Activitats d’Estiu 2020

Èxit aclaparador de les Activitats d'Estiu 2020 25JULIOL, 2020El divendres 24 va ser l'últim dia de les Activitats d'Estiu del 2020, que sempre ja romandran en la nostra memòria per ser el campus d'estiu de l'any de la COVID 19.Són diverses les claus que hem analitzat...

read more