29

FEBRER,2020

El Campus està dissenyat per millorar la tècnica individual del jugador/ora i que potenciïn els seus recursos tècnics i  habilitats individuals.

Els dies 6,7,8 i 9 d’abril podeu participar en el Basket Camp que organitza el Club Basquetbol Sant Andreu, on fareu exercicis específics per la vostra evolució com a jugadors.

No obliden la vessant recreativa, és per això que es realitzaran múltiples jocs i diferents competicions per gaudir plenament d’una setmana santa de basquetbol.

Activitats a realitzar:
Tecnificacions dels aspectes ja esmentats.
Visionar d’errors amb suport digital.
Jocs.
Allstar VS entrenador/es.

BOT, LLANÇAMENT, JOC DE PEUS ( PAS 0 ) i 1c1, seran els protagonistes dels exercicis del campus d’enguany.

El cost per tot el campus és de 70 euros per primer germà i de 50 euros pel segon, també teniu la possibilitat de participar els dies que vulguis a un preu de 20 euros cada dia.
Per poder optar a la samarreta del campus heu de pagar un mínim de tres dies o podeu comprar-la amb un preu de deu euros.

El campus està obert a jugadors/ores del club i participants externs i us podeu donar d’alta
de forma digital o fent servir el formulari disponible en les oficines del club i l’enllaç de sota on el podreu descarregar.

El pagament es farà amb una transferència al compte del club, posant el nom del jugador/ora, l’equip on juga i Basket Camp 2020 com a referència. Per confirmar la plaça heu de portar el comprovant bancari de la transferència.

– NOTÍCIES –

Segueix l’actualitat negra-i-groga a la nostra secció de notícies. Estigues permanentment informat.

Tecni-Campus Nadal

30 Novembre 2022 Aquest nadal gaudiràs amb el bàsquet i el Tecni-Campus. Aprofitant l'aturada de les festes nadalenques, el club prepara un campus perquè puguis continuant gaudint del bàsquet a les teves festes. L'horari serà de 09.00 a 13.00 hores i servei d'acollida...

read more

Assemblea de Socis Temporada 2022-2023

Assemblea de Socis. 14 Novembre, 2022 Convocatòria per l’Assemblea General de Socis. El Club Basquetbol Sant Andreu convoca l’Assemblea General de Socis anual pel pròxim dimarts 29 de novembre a les 19:00 al Pavelló Josep Pla. Els Punts de l’ordre del dia seran els...

read more

3X3 de Festa Major

23 JULIOL, 2022 Ens sumem a la Festa Major amb un torneig de 3X3 obert a tothom. Si vols gaudir de l'essència del bàsquet en estat pur, amb un format ràpid i divertit, tens una cita amb nosaltres. El dia 3 de setembre, coincidint amb la Festa Major, organitzem un 3X3...

read more