29

FEBRER,2020

El Campus està dissenyat per millorar la tècnica individual del jugador/ora i que potenciïn els seus recursos tècnics i  habilitats individuals.

Els dies 6,7,8 i 9 d’abril podeu participar en el Basket Camp que organitza el Club Basquetbol Sant Andreu, on fareu exercicis específics per la vostra evolució com a jugadors.

No obliden la vessant recreativa, és per això que es realitzaran múltiples jocs i diferents competicions per gaudir plenament d’una setmana santa de basquetbol.

Activitats a realitzar:
Tecnificacions dels aspectes ja esmentats.
Visionar d’errors amb suport digital.
Jocs.
Allstar VS entrenador/es.

BOT, LLANÇAMENT, JOC DE PEUS ( PAS 0 ) i 1c1, seran els protagonistes dels exercicis del campus d’enguany.

El cost per tot el campus és de 70 euros per primer germà i de 50 euros pel segon, també teniu la possibilitat de participar els dies que vulguis a un preu de 20 euros cada dia.
Per poder optar a la samarreta del campus heu de pagar un mínim de tres dies o podeu comprar-la amb un preu de deu euros.

El campus està obert a jugadors/ores del club i participants externs i us podeu donar d’alta
de forma digital o fent servir el formulari disponible en les oficines del club i l’enllaç de sota on el podreu descarregar.

El pagament es farà amb una transferència al compte del club, posant el nom del jugador/ora, l’equip on juga i Basket Camp 2020 com a referència. Per confirmar la plaça heu de portar el comprovant bancari de la transferència.

– NOTÍCIES –

Segueix l’actualitat negra-i-groga a la nostra secció de notícies. Estigues permanentment informat.

Assemblea de Socis Temporada 2023-2024

Assemblea de Socis Temporada 2023-2024 01 NOVEMBRE, 2023Convocatòria per l’Assemblea General de Socis.El Club Basquetbol Sant Andreu convoca l’Assemblea General de Socis anual pel pròxim dijous 16 de novembre a les 19:30 al Pavelló Josep Pla....

read more

Torneig 3×3 de Festa Major

Torneig 3x3 30 JUNY, 2023 Segona edició del torneig 3x3 de Festa Major. Estem emocionats de convidar-vos a participar en aquest emocionant torneig que tindrà lloc el dia 2 de setembre al pavelló Onze de Setembre de Sant Andreu de la Barca.   En aquest torneig,...

read more