29

FEBRER,2020

El Campus està dissenyat per millorar la tècnica individual del jugador/ora i que potenciïn els seus recursos tècnics i  habilitats individuals.

Els dies 6,7,8 i 9 d’abril podeu participar en el Basket Camp que organitza el Club Basquetbol Sant Andreu, on fareu exercicis específics per la vostra evolució com a jugadors.

No obliden la vessant recreativa, és per això que es realitzaran múltiples jocs i diferents competicions per gaudir plenament d’una setmana santa de basquetbol.

Activitats a realitzar:
Tecnificacions dels aspectes ja esmentats.
Visionar d’errors amb suport digital.
Jocs.
Allstar VS entrenador/es.

BOT, LLANÇAMENT, JOC DE PEUS ( PAS 0 ) i 1c1, seran els protagonistes dels exercicis del campus d’enguany.

El cost per tot el campus és de 70 euros per primer germà i de 50 euros pel segon, també teniu la possibilitat de participar els dies que vulguis a un preu de 20 euros cada dia.
Per poder optar a la samarreta del campus heu de pagar un mínim de tres dies o podeu comprar-la amb un preu de deu euros.

El campus està obert a jugadors/ores del club i participants externs i us podeu donar d’alta
de forma digital o fent servir el formulari disponible en les oficines del club i l’enllaç de sota on el podreu descarregar.

El pagament es farà amb una transferència al compte del club, posant el nom del jugador/ora, l’equip on juga i Basket Camp 2020 com a referència. Per confirmar la plaça heu de portar el comprovant bancari de la transferència.

– NOTÍCIES –

Segueix l’actualitat negra-i-groga a la nostra secció de notícies. Estigues permanentment informat.

Campus d’estiu 2023

Campus d'estiu 2023 24 MAIG, 2023 Bàsquet, exercici a l'aire lliure i molta, molta diversió per al teu estiu. Benvinguts al Campus d'Estiu! Estem encantats de poder oferir-vos cinc torns setmanals, des del 26 de juny fins al 28 de juliol. Enguany al Club basquetbol...

read more

Segon torneig Infantill

05 Març, 2023 Arriba l'aturada de setmana santa i amb ella la segona edició del torneig infantil.Els dies 31 de març a la tarda, l'1 d'abril i el 2 d'abril fins al migdia, podràs gaudir de la competició en el nostre torneig infantil. El format d'enguany és de quatre...

read more

Rifa nadal

Segona Rifa de Nadal 17 DESEMBRE, 2022 Segona edició de la Rifa de Nadal del nostre club. Avui ha tingut lloc en el Pavelló Josep Pla el sorteig dels premis de la Segona Rifa de Nadal. Enguany hem ampliat el nombre de comerços que han col·laborat, arribant fins als...

read more