Ascens a Primera Catalana.

24

MAIG, 2020

Setze anys després d’assolí per primer cop la segona catalana, el sènior masculí puja a primera catalana.

Aquesta setmana la Federació Catalana de Basquetbol a fet públiques les llistes d’equips sèniors per categories. El nostre sènior masculí ha vist refrendada la seva segona posició en la lliga i això ha suposat l’ascens a primera catalana.
L’equip amb un balanç de catorze victòries i sis derrotes, anava empatat amb el tercer classificat, el C.B. Sant Josep Obrer i a tres punts del primer classificat, el C.B. Morell.

Pau Clavero, capità del sènior i jugador del club de tota la vida ens comenta la importància d’aquest ascens:
“Salutacions a tot el club! Primer de tot felicitar a tots els meus companys per tota la feina feta durant tota la temporada, en especial a la gent que ja no hi forma part. Des del meu punt de vista en els darrers anys el club a donat un pas de qualitat i humanitat molt gran i per tant això és la recompensa a una tasca de tots els integrants del club. Crec que aconseguir aquest ascens amb un nucli de la casa li dóna molt més valor. Personalment és una gran fita esportiva i ja tinc moltes ganes de tastar la categoria. També té un vessant sentimental, ja que em dóna empenta per a continuar gaudint d’aquest gran esport.”

” Crec que aconseguir aquest ascens amb un nucli de la casa li dona molt més valor.”

Pau Clavero, capità del sènior. 

Una de les incorporacions del sènior d’aquesta temporada ha sigut Ricard Gonzalez com a entrenador.

Ricard ha aconseguit un bloc homogeni aconseguint fer una primera volta molt bona. Li hem preguntat que suposa per ell aquest ascens:

“Orgullosos de hacer historia con un ascenso a primera catalana por primera vez en la vida del club. Una temporada donde empezamos muy fuerte con la totalidad de la plantilla. Solo las lesiones y problemas laborales de algunos jugadores nos hicieron romper la dinámica de entrenos y se fue plasmando poco a poco en la pista, con algunos resultados negativos. De todas formas el balance victorias ha sido muy bueno y destacado ya que la liga la igualdad entre equipos no era distante y cada partido costó sacarlo adelante. Muchos partidos ajustados y muchas remontadas épicas han demostrado las ganas que teníamos de conseguir el objetivo. Ahora toca disfrutarlo en el Pla el año que viene.”

Aquest ascens és una mostra del treball que des del club s’està portant a terme des de fa unes temporades, apostant per la competició i incrementant el nivell d’exigència als equips.

Pel que fa al sènior masculí ara toca gaudir d’aquest ascens i en el moment que sigui possible començar a preparar la temporada vinent amb molta força i ganes de competir.

Fotografia: Gerard Gormedino.