Arrenca la competició

26

SETEMBRE, 2017

Aquest cap de setmana arrenca la lliga pels equips de competició. És l’hora de la veritat per cinc dels nostres equips.

Tres partits a casa i dos fora. Casualment tots dos sèniors enceten la temporada llny del Josep Pla. El sènior masculí té com a primer rival a un vell conegut com és el CB Morell. El nostre sènior arriba amb una 6 de 6 en victories dela pretemporada, moralitzats per començar aquest inici de temporada, que promet ser complicat i emocionant al mateix temps. Els primers partits de competició seran importantíssims per veure el rendiment que pot donar l’equip.

Pel que al sènior femení arriba amb una pretemporada amb resultats desiguals, la principal feina d’en Jordi Vives serà cohesionar el grup de jugadores i donar continuïtat al joc, que petites quantitats, hem vist que l’equip pot desenvolupar.

Els equips juniors negre i groc masculins, més el sots 21 femení completen la taula d’equips que inicien aquest cap de setmana la competició oficial. Tant el sots 21 femení com el junior masculí groc són novells a als seus nivells, tots dos equips dirigits per l’Òscar Tena. El principal repte és adaptar-se a les seves competicions.

El junior masculí negre enceta el darrer any com a junior amb el dubte de superar els canvis que hi ha sofert en les seves files. Albert Pallarés els portarà aquesta temporada i mirar de treure el màxim resultat d’una plantilla composta de jugadors de primer i de segon any.

? DISSABTE 28 DE SETEMBRE:

➡️ Partits al Pla: ⬅️

? 09.00 Cadet Femení Negre VS CB Vallirana. AMISTÓS.

? 10.30 Cadet Negre Masc VS CB Molins de Rei. AMISTÓS.

? 16.00 Junior Groc Masc VS NB Olesa. 

? 17.30 Junior Negre Masc Vs CB Castellbisbal. 

? 19.00 Sots 21 Femení VS EPSA.

➡️ Partits fora de casa:⬅️

? 9.00 CB Santfeliuenc VS Mini Groc Femení. Amistós.

? 18.00 CB Morell VS Sènior Masculí. Competició.

? DIUMENGE 29 DE SETEMBRE:

➡️ Partits fora de casa:⬅️

? 16.00 CB Ciutat Vella VS Sènior Femení.