Aprovació de comptes i presentació de nova Junta.

11

JULIOL, 2021

El passat dia 30 de juny va tindre lloc l’assamblea de socis al pavelló Josep Pla.

Amb només dos punts a l’ordre del dia, l’aprovació dels comptes de la temporada passada, la 2020/2021 i la presentació de la nova Junta Directiva.

Esteve Arbués, com a anterior president i Josep Manel Pozo, com a tresorer, van tindre la possibilitat de despedir-se dels socis i presentar els numeros de la darrera temporada, que van ser aprobats per la majoria dels socis presents.

Podreu veure els comptes aprobats en l’àrea económica de a web.

Com a segon punt del dia, la presentació de la nova Junta Directiva, Pedro Antonio Haro, únic membre de l’anterior junta que continua en la nova i actual secretari del club, va fer una petita presentació dels nous membres de la Junta.

La nova Junta neix amb l’objectiu de donar una pasa endavant en la gestió del club, aprofitant el treball  fet fins ara.

La nova Junta Directiva estarà formada per:

Ignacio Jose Minero Mayal,   President.

Iván Morillo Campillo, Vicepresident.

Carlos Royo Sancho, Tresorer.

Pedro Antonio Haro Izquierdo, Secretari.

Antoni Andreu Yustos, Vocal.

Sandra Royo Sancho, Vocal.

Fèlix Lopez Camacho, Vocal.

José Manuel Guerra Sánchez, Vocal

Josep Maria Peralta Garcia, Vocal.

Destaquem el fet de recuperar la figura del vicepresident, perduda des de la marxa de Marc Giribet i  que una part important dels membres han format part del club, ja sigui com a jugadors i com entrenadors o en estan en actiu en el club actualment.

El principal propósit de la nova Junta és avançar en la gestió del club, aprofondint en els canvis ja començats per la darrera Junta i obrir el club a la nostra problació ja sigui en el aspecte esportiu com social.