Els nous adversaris per als equips de promoció

01

GENER, 2019

Els equips de promoció del CB Sant Andreu de la Barca ja coneixen els rivals i el calendari de la segona fase del campionat que començarà el cap de setmana del 12 i 13 de gener de 2019. Fins a 8 equips pugen de nivell en aquesta segona fase i només 2 descendeixen.

En la branca masculina, el cadet negre puja a nivell B-1 i està pendent de confirmació del calendari de partits de la segona fase. L’infantil puja a C-2 i tindrà com a rivals el CNB Vilanova, CE Gelida, Els Monjos BC, Sfèric Terrassa, CB Artés, CB Cerdanyola i AE MVP Cervelló. El debut dels santandreuencs serà a la pista del CB Artés. El preinfantil baixa a nivell D i debutarà davant el BF Cornellà. Els seus rivals són el BC Sant Joan Despí, CB Masquefa, QBasket Sant Cugat, CB Sabadell i CNB Vilanova. En categoria mini, el groc puja a C-1 i debutarà al Josep Pla davant el Tecla Sala. Els rivals dels santandreuencs són el CB Manyanet Les Corts, Maristes Sants Les Corts, Vedruna Gràcia, Lima Horta, Bàsquet Pia Sabadell i CB Ciutat Vella. I el negre puja a B-1 i disputarà un derbi a Pallejà en la primera jornada de la segona fase. La resta de rivals són SE Casal Vilafranca, UE Barberà, CB Castellbisbal, Bàsquet Manresa, CB Sant Pere i CE Geilda.

Fins a 8 equips pugen de nivell en la segona fase i cotitzen a l’alça la millora del rendiment del primer tram del curs

En la branca femenina, el cadet puja a nivell C-1 i tindrà com a rivals el CB Artés, CB Matadepera, EB El Papiol, CB Martorell, CB Navàs, Bàsquet Joviat i CB Viladecans-Sant Gabriel. Les santandreunques debutaran a Artés. En categoria infantil, el groc ascendeix a nivell C. Els rivals en aquesta segona fase seran el CB Begues, EB El Papiol, CB Montpedrós, CNB Vilanova i Bàsquet Samà Vilanova. Les santandreuenques debutaran en el derbi a Martorell. El negre puja a B-2 i comença la segona fase descansant. Els rivals del CB Sant Andreu són el CB Igualada, CE Xamba Vilafranca, AB Cunit, AE L’Esquitx, NB Olesa i CB Cornellà.

El mini baixa a C-2 i debutarà al Josep Pla contra el Bàsquet Molins. La resta de rivals en aquesta segona fase són CB Begues, CB Lliçà de Vall, CB Castellbisbal, CN Terrassa, Barça CBS i Femení Castelldefels. El premini puja a B-1 i tindrà com a rivals el BF Viladecans, Femení Sant Adrià, Centre Catòlic L’Hospitalet, Bàsquet Joviat, CB Sant Josep, UE Claret, La Salle Manresa, Bàsquet Ateneu Montserrat i CN Sabadell. El debut en la segona fase serà a casa davant el BF Viladecans.

 

Consulta els calendaris dels equips