Torna el torneig de l’estiu

10

MAIG, 2022

Torna el nostre torneig insígnia, després d’una aturada obligada de dues temporades.

Els dies 2 i 3 de Juliol d’enguany tindrà lloc un dels moments més importants de l’agenda del nostre club.

Per motiu de la pandèmia no s’han pogut celebrar les darreres dues temporades, però aquesta temporada, el 24 Hores, torna amb força i amb alguna novetat respecte a la darrera edició.

“Les 24 Hores tornen amb força i amb novetats respecte a la darrera edició”

Tal com us comentem, les 24 hores tornen al seu horari d’origen i se celebraran de dissabte a diumenge.

En aquesta edició partint amb una graella de vint equips, amb la que seria la participació més alta de les darreres edicions.

 

Hem de remarcar que en aquesta edició es disposarà d’un disseny de samarreta, però tindrem 20 combinacions diferents, una per equip. Això fa que disposem de 20 samarretes diferents en aquesta edició, però la que et tocarà serà sorpresa.

En l’àmbit social, la tradicional barra de bar, que en altres edicions estava portada per voluntaris del club, enguany estarà portada per personal del Bar Restaurante Riera 2.

Mantenim el reglament de sempre, amb la norma de tindre dos jugadors o dues jugadores en pista tot el partit, per mantenir la paritat.

Clicant aquí podràs accedir al formulari d’inscripció i al peu de l’article podràs accedir al reglament i al document d’autorització de menor de 16 anys.

Animeu-vos i veniu a gaudir de l’ambient de festa del bàsquet a l’estiu.