Revisions Mèdiques 2018

13

JUNY, 2017

La tercera setmana de juny, el CB Sant Andreu passarà revisió medica a tots els seus esportistes. Començaran el pròxim dimarts 19, amb els primers equips.

El CB Sant Andreu vol tancar la temporada tenint tot enllestit per la vinent. Per aquest motiu s’ha posat mans a l’obra per tenir enllestit el més avisat possible les qüestions de fitxes federatives i revisions mèdiques.

Les fitxes juntament amb la inscripció per la temporada 2018/2019 es van repartir a principi de mes de juny, i el termini per retornar els papers omplerts finalitza aquest divendres. Tot i que el club serà flexible per si algunes famílies ho entreguen passat el termini.

Programació per equips de les hores reservades a revisió

És important que cap esportista se salti l’hora de revisió que té el seu equip. En cas de no poder assistir, el club ha destinat un espai pel dilluns 25 de juny de 17:15h a 18:00h, per aquells jugadors/es que per força major, no han pogut passar revisió amb el seu equip. El jugador/a menor d’edat haurà de venir acompanyat/da a la revisió medica pel seu pare, mare o tutor legal.

El jugador/a menor d’edat haurà de venir acompanyat/da a la revisió medica pel seu pare, mare o tutor legal.