RESULTATS DE LA JORNADA

CAP DE SETMANA

23 i 24

FEBRER, 2019

💛🖤 PREINFANTIL MASCULÍ
CB SANT ANDREU 35-45 CB Masquefa

🏀 La falta d’encert en l’apartat ofensiu dels de Sara Sánchez i Jemima Rodríguez (2-2) decanta el partit pels visitants. Els de Masquefa aconsegueixen sumar la tercera victòria consecutiva mentre que els groc-i-negres trenquen la bona dinàmica. Ha sigut un partit on els errors han penalitzat molt als santandreuencs.

💛🖤 CADET FEMENÍ
CB SANT ANDREU 59-50 CB Navàs

🏀 Partit molt igualat a la primera part entre les d’Òscar Tena i Natàlia Urbano (3-3) amb distàncies curtes fins al tercer període. A partir de llavors una defensa intensa de les groc-i-negres han situat un parcial de 14-6 suficient per traduir un bon partit amb un triomf. Les santandreuenques han sabut mantenir les distàncies per col•locar el +9 final.

💛🖤 SOTS-21 FEMENÍ
▶ CB Castellbisbal 35-40 CB SANT ANDREU

🏀 Partit d’alts i baixos per les d’Alex Giraldez i Jordi Herrada (5-12) que han dominat en el primer i últim quart gràcies a una bona defensa. En el segon un parcial de 15-4 encarrilava una bona dinàmica per les locals, però en el tercer les groc-i-negres els hi han tornat el parcial amb un 4-11. Dos triples als darrers deu minuts han acabat de decantar la victòria a favor de les santandreuenques

💛🖤 SENIOR MASCULÍ B
CB SANT ANDREU 55-53 Basquet Cardona

🏀 Els de Dani Calleja (6-9) s’han fet amb la victòria en un partit molt igualat. Gràcies als tirs lliures encertats de Gerson han sumat els dos punts per seguir millorant i escalar posicions. A tot això els visitants s’ha situat amb una defensa zonal incòmode.

💛🖤 SÈNIOR MASCULÍ B
▶ CB Nou Badia 78-82 CB SANT ANDREU

🏀 Ple de victòries pels de Dani Calleja (7-9) en aquesta doble jornada disputada en dos dies. Malgrat el cansament dels jugadors els groc-i-negres han fet un partit on han anat de menys a més i han remuntat 22 punts de desavantatge en el tercer quart. En el quart període hi ha hagut reacció santandreuenca per forçar la pròrroga on s’han mantingut les dinàmiques de tots dos conjunts.

💛🖤 PREMINI MASCULÍ
▶ Isabel de Villena 4-10 CB SANT ANDREU

🏀 Amb un resultat total de 43-13 els de Sílvia Ferrer i Xavi Moreno aconsegueixen venjar-se de la derrota de la primera fase fent un gran partit. Els groc-i-negres han demostrat que són un conjunt molt complet jugant amb una defensa molt intensa que ha provocat encert de cara a l’atac. Els santandreuencs doncs, es mantenen a la zona alta de la classificació.

💛🖤 CADET MASCULÍ NEGRE
CB SANT ANDREU 47-63 SFERIC International House

🏀 Els d’Albert Pallarès i Sílvia Ferrer (0-6) han competit fins l’últim període en un partit molt igualat amb diferències per sota de deu punts. En els darrers deu minuts les pilotes perdudes i els errors ofensius des del perímetre han acabat decantant l’enfrontament a favor dels visitants.

💛🖤 MINI MASCULÍ BLANC
CB SANT ANDREU 4-54 Escola La Seda

🏀 Els d’Iker Ascacíbar i Jemima Rodriguez s’han trobat a un rival superior. Els grocs-i-negres no han tingut un bon dia tant en l’aspecte ofensiu com defensiu. Els errors els hi han passat factura durant tot l’enfrontament, malgrat que esperen refer-se d’aquesta derrota la jornada següent.

💛🖤 INFANTIL MASCULÍ
▶ CB Cerdanyola 61-60 CB SANT ANDREU

🏀 Els de Jordi Vives i Eric Navarrete (2-4) cauen a domicili en una pròrroga no sense polèmica. Els petits detalls han acabat donant la victòria als locals en el temps extra mentre que els groc-i-negres segueixen amb la mala ratxa i ja sumen tres derrotes seguides.

💛🖤 INFANTIL FEMENÍ GROC
▶ CNB Vilanova 38-26 CB SANT ANDREU

🏀 Partit igualat de les d’Oscar Tena i Maria Fornieles (1-4) fins al descans, on s’ha arribat amb el resultat de 17-18. Les locals han arribat amb menys desgast físic a la segona meitat, cosa que ha provocat que es trenqués la igualtat en el marcador. Les groc-i-negres continuen amb la mala ratxa i sumen la quarta derrota seguida contra un Vilanova que s’estrena amb el primer triomf.

💛🖤 SÈNIOR MASCULÍ A
CB SANT ANDREU 67-63 CB Cornellà

🏀 Els de David Blanco (10-7) es retroben amb la victòria a casa a la pròrroga. El partit ha estat marcat per la intensitat defensiva sobretot a la primera meitat. En la segona els errors des del perímetre i des del tir lliure ha posat els visitants per davant en el marcador fins que Aitor ha forçat la pròrroga. En el temps extra un parcial de 0-8 semblava que donava el triomf al Cornellà però a falta d’un minut i mig reacció groc-i-negre amb un parcial de 12-0 que finalment ha donat la victòria pels santandreuencs.

💛🖤 CADET MASCULÍ GROC
▶ BC Tecla Sala 66-39 CB SANT ANDREU

🏀 Mal partit a la segona meitat dels groc-i-negres (0-5). A partir del tercer període els santandreuencs s’han quedat sense joc interior. A més, la falta d’encert des del tir lliure (4/25) i les pilotes perdudes en l’últim quart han acabat decantant l’enfrontament a favor d’un Tecla Sala que ha estat superior.

💛🖤 MINI MASCULÍ NEGRE
▶ CB Castellbisbal 46-71 CB SANT ANDREU

🏀 Malgrat la diferència en el marcador ha sigut un partit molt competit. En dos períodes els de Brian Mancha i Alberto Ramírez (3-3) han aconseguit dos grans parcials que si demostren aquesta distància. Els groc-i-negres esperen mantenir la bona dinàmica de cara a la propera jornada i escalar posicions.

💛🖤 SENIOR FEMENÍ
▶ CB Viladecans-Sant Gabriel 38-48 CB SANT ANDREU

🏀 A les de Miquel Herrada (9-6) els hi ha costat arrencar una distància còmode en el marcador davant un rival que necessitava la victòria. Les groc-i-negres han anat de menys a més i malgrat les baixes han aconseguit endur-se un triomf important per encarrilar una dinàmica positiva.

💛🖤 INFANTIL FEMENÍ NEGRE
CB SANT ANDREU 66-52 CE Xamba Vilafranca

🏀 Les de Jordi Herrada i Trini Hidalgo (2-3) han sumat un triomf molt important per mantenir-se a la zona mitja de la taula. Les groc-i-negres han anat tota l’estona per sobre en el marcador amb una distància més o menys còmode. S’allunyen una mica més de la zona baixa de la classificació i trenquen la ratxa de dos partits consecutius perduts.

💛🖤 MINI FEMENÍ
CB SANT ANDREU 62-34 CB Lliçà de Vall

🏀 Les d’Ismael Castellar i Sandra Tienda (4-2) han sumat el segon triomf seguit a El Pla. Les visitants, amb només 7 jugadores, no han pogut fer res contra les groc-i-negres, superiors sobretot en l’aspecte ofensiu. Precisament aquest és el millor partit en aquest aspecte per les santandreuenques que també han aprofitat les superioritats en els contraatacs per anotar amb comoditat.