La Jornada

Partits del cap de setmana

Prèvies dels partits d’aquesta setmana

💛🖤 PREMINI MASCULÍ
▶ Isabel de Villena 🆚 CB SANT ANDREU
📅 23/02
⏱ 10h
🏀 Els de Sílvia Ferrer i Xavi Moreno s’enfronten a un rival molt dur com és l’Isabel de Villena. A la primera fase, fa dues setmanes, els groc-i-negres van caure contra aquest rival amb el marcador de consell. Serà un duel competit de la zona alta de la classificació. Tots dos conjunts venen d’estrenar-se amb una victòria a aquesta segona fase.

💛🖤 MINI MASCULÍ BLANC
CB SANT ANDREU 🆚 Escola La Seda
📅 23/02
⏱ 09h
🏀 Els d’Iker Ascacíbar i Jemima Rodríguez volen sumar la primera victòria després de dues derrotes i un empat. No serà un partit gens fàcil contra el líder de la lliga aleví comarcal. Els visitants es mantenen invictes després de tres jornades amb dues victòries i un empat a la primera jornada. Els groc-i-negres, tercers classificats, miraran de guanyar a casa per encarrilar una bona dinàmica.

💛🖤 PREMINI FEMENÍ
▶ Joviat 🆚 CB SANT ANDREU
📅 23/02
⏱ 10:30h
🏀 Les de Thaïs Benítez (1-5) visiten la pista d’un Joviat (0-6) que no coneix la victòria. Durant el torneig de Nadal, les groc-i-negres les van vèncer i ho volen tornar a fer per recuperar les bones sensacions. En cas de sumar els dos punts, les santandreuenques trencarien una mala ratxa de tres derrotes consecutives. És una bona oportunitat per sortir de la zona baixa de la classificació.

💛🖤 PREINFANTIL MASCULÍ
CB SANT ANDREU 🆚 CB Masquefa
📅 23/02
⏱ 09h
🏀 Els de Sara Sánchez i Jemima Rodríguez (2-1) miraran de seguir amb la bona ratxa sumant la tercera victòria consecutiva. Els groc-i-negres, motivats després de guanyar a la pista del líder, s’enfronten a un Masquefa (2-2) que ve de guanyar dos partits seguits. Es preveu que sigui un partit molt competit per estar en la lluita de la zona alta de la classificació.

💛🖤 MINI FEMENÍ 
CB SANT ANDREU 🆚 CB Lliçà de Vall
📅 24/02
⏱ 09h
🏀 Les groc-i-negres reben la visita del cuer. Les d’Ismael Castellar i Sandra Tienda (3-2) miraran de sumar el segon triomf consecutiu contra un Lliçà de Vall (1-4) que ve guanyar el seu primer partit. Les santandreuenques intentaran seguir amb el bon nivell defensiu aportat fins ara per apropar-se a les posicions capdavanteres.