Projecte Esportiu a tota màquina!

10

JULIOL, 2018

Una temporada tancada dona pas a una nova, i això és sinònim de canvis. La direcció esportiva ha posat fil a l’agulla, i des de principis de maig està treballant en la planificació de la temporada 18/19, tant en objectius, mètodes de treball i els noms que ho faran possible.

L’objectiu del club a línies generals és encarrilar un projecte esportiu a mitjà termini (3 temporades), que augmenti la càrrega de treball als entraments i la qualitat de dits entrenaments. Sobre planificació podem dir que hem aconseguit formar un equip tècnic i una organització d’entrenament i tasques, que assegura els objectius anomenats.

Canvi a l’experiència
Reforçar la qualitat dels entraments era una de les prioritats de la direcció tècnica, i amb molts esforços hem pogut materialitzar aquest objectiu. Hem incorporat als equips base, entrenadors i entrenadors que superen els 25, 30 i 35 anys, i que tenen una dilatada experiència i respectada trajectòria en el món del bàsquet. Noms com Albert Pallarès, Kevin Muñoz i Ismael Castellar entre d’altres com el Brian Mancha i Thais Benítez. Tots ells impregnaran d’exigència i professionalitat els seus entrenaments, que permetran obtenir bones dinàmiques i actituds d’entrenament. Amb les noves incorporacions a l’staff tècnic es buscava la formació dels tècnics més novells de la casa, que es reconverteixen a entrenadors/es ajudants, per millorar les seves capacitats i coneixements.

 

Un pas important
Una gran victòria és augmentar una hora setmanal d’entrenaments des de mini a sènior. Aquestes es dividiran en dues sessions de 30 min previs als entrenaments de cada equip. Gerard Cunilleras com a preparador físic del club, implementarà en aquestes sessions la preparació física adaptada i també tecnificarem segons les mancances individuals de cada equip. La seva figura s’incorpora a la direcció tècnica del club.

Dues apostes
Un altre pas endavant important és la recuperació del Sènior Fem. Un equip que compte amb el 80% de jugadores de la casa, migrades del Sots25 Fem Sots-campió de Catalunya. Serà una de les prioritats del projecte esportiu del club, ja que reforçarà de sentit i baluard la línia femenina de l’entitat. Aquesta nova aposta la dirigirà Miquel Herrada, un entrenador de la casa que s’estrena com en la categoria sènior.

Una altra gran aposta és la de construir un filial competitiu i preparat per reforçar i regenerar el primer equip. El club ha incorporat a en Dani Calleja, experimentat entrenador sènior, perquè doti dels recursos i experiència necessària als joves jugadors que el dia de demà, s’hauran de formar part del Sènior A.