Màster Training Workout

El Club Basquetbol Sant Andreu i l’empresa GLT Sports aquest nadal us proposem un programa de tecnificació. Els Màsters és un dels programes de formació que molts jugadors i jugadores busquen per aconseguir tenir un creixement, orientació i preparació òptims.

Aquesta proposta es portarà a terme els dies 24, 27, 28 i 29 de desembre al Pavelló Municipal Josep Pla. L’horari serà de 9h a 14h, amb la possibilitat de servei d’acollida.  Els màsters estan orientats a les categories de premini, mini, preinfantil, infantil i cadet.

El programa d’entrenament altament estructurat amb un total de 5 hores d’entrenament cada dia i amb una mitjana de 16/25 hores per ajuda al jugador i jugadora a maximitzar el seu enfocament i els resultats. Amb 50 jugadors i jugadores el Màster Training Workout, estructuren les sessions amb 5-7 jugadors per entrenador. Aquest format d’entrenament crea un ambient de treball adient i on l’aprenentatge, ajuda a millorar els conceptes treballats.

Inscripció a Màster Trainding WorkOut

Gaudeix de l’experiència i millora el teu nivell de bàsquet del 24 al 29 de desembre, amb entrenadors experimentats i unes temàtiques que no voldràs perdre’t. 

Dirigit per Raül Lorenzoex-entrenador FCB Femení i actualment entrenador del Sant Adrià Femení.

Clica aquí per realitzar l'inscripció

Tots els entrenadors dels Màsters Training Workout són titulats i tenen experiència contrastada en la formació de jugadors i jugadores. L’experiència i el coneixement ofereix un enfocament únic i complet per a cada jugador. Els Màster Training Workout centra l’atenció del seu treball de tècnica i tàctica individual i col·lectiva, així com en la correcció del tir, preparació física i coaching. El principal objectiu del cos tècnic és dotar, complementar o perfeccionar els aprenentatges de cada jugador per a la temporada, així com establir les bases de l’èxit del jugador.

La inscripció es fa per dies, l’escalat de preus és el següents:

1 Dia: 25,00 €

2 Dies: 50,00 €

3 Dies: 72,00 €

4 Dies: 90,00 €

* Servei d’acollida (8:15h a 9:00h) 2€/dia.

TRAINING WORKOUT

Fonaments Tècnics, a Training Workout la millora d’un fonament es basa en la dedicació exclusiva i la repetició constant, aconseguint millorar la teva tècnica. Per aconseguir dominar el fonament en la seva totalitat, incidirem en com aplicar-ho i la seva presa de decisions. 

PHYSICAL WORKOUT

Complementarem els fonaments tècnics a través de la preparació física, per tal d’aconseguir un millor rendiment dels fonaments. Domini del bot ofensiu a mà dominant i no dominant.

COACHING WORKOUT

Aprendre a gestionar i potenciar el talent, l’entrenament de coahing ensenyarà a com complementar el treball de pista amb una bona preparació emocional.

GOBAL WORKOUT

Les noves tecnologies complementaran el treball i ajudaran a reflexa la millora. Entrenador i el
jugador/a seran el millor equip, els jugadors podran veure amb vídeo el seu treball.

PROGRAMA D‘ENTRENAMENT TIPO

8:15h Servei acollida. (opcional)

9:00h Màster Training Workout (sessió tècnica).

10:00h Skills Development Workout.

11:00h Esmorzar.

11:15h Màster Training Workout (sessió tàctica individual).

12:15h Training Workout (sessió tàctica col·lectiva-joc reduït).

13:15h Entrenament de Tir.

14:00h Estiraments finals.