Les novetats en competició

31

JULIOL, 2017

L’Àrea Esportiva juntament amb la direcció tècnica del club han estat treballant des del mes de juny, per conformar les millors plantilles possibles pels equips de competició. Hi ha un reguitzell important de canvis, i moltes cares noves. Sense dubte el projecte esportiu comença renovat i il·lusionant. Les ganes de sacrifici i esforç imperen als diferent staff tècnics que conformen els tres primers equips del club.

El Sènior A Masculí pateix una forta renovació per la temporada 2017/2018. L’Equip serà dirigit per Josep Sanromà entrenador d’àmplia i reconeguda experiència que la temporada passada era comandava el Sots21 preferent del Proa Sant Medir. Més enllà de l’staff tècnic l’equip es reforça amb tres jugadors, un base, un ala-pivot i un pivot. Tres incorporacions joves que substitueixen les baixes de Flores, Samuels i Castillejo. Un equip renovat en efectius i en il·lusió, però que mante l’alt nombre de jugadors formats a la casa, més del 70% de la plantilla. La direcció tècnica no dona per tancat l’equip, esgotaran el marge que fins al setembre per si escau fer alguna incorporació valuosa i tancar amb 13 fitxes.

El Sots25 Femení serà el primer equip femení després de la desaparició del Sènior A femení a causa de les moltes baixes que l’equip patia de cara la temporada vinent. La direcció tècnica ha reconvertit l’idea d’equip, enfocant com un sots25 que permeti un marge d’adaptació a les jugadores que la temporada passada van patir un pel massa la categoria sènior. També és un bon escenari perquè les jugadores del junior femení, que faran les fases per estar a nivell A, col·laborin i es familiaritzin amb l’equip i sobretot amb la categoria. L’Equip el comandarà en Joan Albalat, excoordinador i entrenador de CB Nou Esplugues. Amb 4 incorporacions l’objectiu de l’equip es recuperar i tornar a lluitar a segona catalana.

L’Altre gran projecte de la línia masculina és el Sots25 Masculí. El club en una clara aposta de futur a unificat els equips Sots21 i Sènior B. L’objectiu d’aquest nou projecte es preparar i formar en dinàmica sènior, un equip que competeixi seriosament i recolzi el Sènior A. I el regeneri en les pròximes temporades. L’Equip serà dirigit pel tàndem Jordi Vives i David Company, que a la vegada formaran part de l’staff tècnic del primer equip. L’equip tindrà 14 fitxes i combinarà jugadors amb experiència Sènior A i Sots21 amb ganes immenses per créixer.