Jornada PlayVerd

04

MARÇ, 2018

El nostre club va participar el passat dissabte 3 de març en la jornada de Juga Verd Play organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, amb els dos equips que té inscrits aquesta temporada, el Mini Blanc Masculí i el Premini Femení.

El Mini Blanc Masculí ha participat en la trobada feta a Cornellà juntament amb l’Escola Gargot Aleví, Bàsquet Mediterrània-Gaudí Aleví Vermell i l’Aleví B Bàsquet Sant Esteve. Per a seva banda el Premini Femení va participar en la trobada organitzada en Sant Boi juntament amb el Bàsquet Llo A i B, l’Escola Isabel de Villena i el C.B. Sant Climent Benjamí.

Continuant amb la política de primar l’esport sobre la competició, el consell esportiu organitza aquestes trobades, on els jugadors dels diversos equips fan jocs tots plegats amb la col·laboració de tots els tutors i es reparteixen en diferents grups per fer jocs i diverses competicions.

Amb la segona fase de partits iniciada, l’àrea esportiva valora molt positivament l’experiència del Premini Femení i Mini Blanc a la competició organitzada pel Consell. Com es va anunciar a l’assemblea de socis, el club l’any vinent repetirà i l’objectiu serà inscriure els dos equips preminis, per fer més lleugera la iniciació dels petits jugadors a un sistema de competició.