Jerahme Williams, reforç nord-americà

19

OCTUBRE, 2018

Jerahme Marcus Williams (Youngstown, Ohio) s’ha incorporat a la disciplina groc-i-negra fins a final de temporada procedent de la Universitat de Point Park (Pittsburgh, Pennsylvania). A més, farà d’assistent del cadet masculí groc i de tecnificacions.

El sènior masculí A del CB Sant Andreu de la Barca comptarà amb un base nord-americà fins a final de temporada. El jugador d’Ohio ja s’ha entrenat amb els seus nous companys i podria debutar aquest cap de setmana a la pista del CB Cornellà B. L’entrenador dels santandreuencs, David Blanco explica que “és un base amb molt talent i capacitat ofensiva. Molt hàbil en el pick and roll i amb un gran tir exterior és una amenaça constant per qualsevol defensa. Esperem que ens ajudi en la direcció de l’equip, sobretot sent capaç d’amenaçar les defences rivals des del perímetre, a més de dotar l’equip de més versatilitat i capacitat ofensiva. Defensivament el seu físic li permet defensar gairabé qualsevol jugador del perímetre. Esperem que la seva adaptació al nostre bàsquet sigui ràpida i fructífera per a tots.”

“M’he sentit molt ben acollit”

Els primers dies de Jerahme Marcus Williams a Sant Andreu de la Barca estan sent molt intensos. “M’he sentit molt ben acollit des del primer dia. Els entrenadors i els jugadors són gent molt amable i m’agrada l’ambient que m’he trobat en aquest club”, explica el nord-americà. Aquest proper diumenge 21 d’octubre (18.00 hores), Jerahme Marcus Williams està a punt per debutar amb la samarreta groc-i-negra: “és la meva primera experiència al bàsquet europeu. Ja tinc ganes que comenci a rodar la pilota”, afegeix.

Forjat  a l’estat d’Ohio, com a jugador va explotar a la Universitat de Point Park (Pittsburgh, Pennsylvania) on va anotar més de 1.000 punts en cinc temporades. Jerahme assegura que “m’agrada que els meus companys s’involucrin a l’hora d’anotar, ajudar-los a que ho facin. M’agrada que l’equip tingui una actitud positiva també durant els entrenaments i sempre des del respecte. Espero millorar i ajudar a l’equip a guanyar els partits”, apunta. En aquests primers dies ha pogut comprovar com es treballa al CB Sant Andreu de la Barca. “Vull crear una bona relació amb els entrenadors i amb els jugadors més joves de l’equip”, admet.

A més de ser un més de l’equip de David Blanco, el nord-americà s’ha compromès a ser entrenador assistent del cadet masculí groc. El d’Ohio apunta que  “estic molt content per poder exercir de segon entrenador amb els jugadors de la pedrera. M’agrada molt la idea d’ensenyar-los coses del bàsquet, i, a més, poder aprendre una altre idioma. Els nens són genials, i paren molta atenció”, somriu.

“Espero millorar i ajudar a l’equip a guanyar els partits. M’agrada que l’equip tingui una actitud positiva en els entrenaments”

L’estrena, a Cornellà

Aquest diumenge (18.00 hores) l’equip de David Blanco jugarà a la pista del CB Cornellà (2-0) amb la principal novetat de Jerarmhe Marcus Williams. Els santandreuencs visiten un dels aspirants a l’acens a Primera Catalana i que en ha sumat dues victòries en els dos partits que ha disputat fins ara. El CB Sant Andreu de la Barca (1-2) ve de sumar la primera victòria a casa davant el BC Tecla Sala (55-49) i a Cornellà no podrà comptar Adrià Soto i Ferran Garcia, lesionats, i  Gerard Cunilleras, per motius personals. És un partit ple d’al·licients on els groc-i-negres volen fer un pas endavant reivindicant els seus principals actius: la defensa i els percentatges en atac.