Inscripció de continuïtat

01

JUNY, 2018

Dilluns 4 de juny, s’obren les inscripcions per la temporada 18\19 pels jugadors\es que aquesta temporada han militat al club.

El pròxim dilluns el club iniciarà el repartiment del full d’inscripció per la pròxima temporada. Els jugadors i jugadores que aquest any ja formaven part de l’entitat, se’ls hi repartiran només dos documents, el primer d’ells servirà per que les famílies actualitzin les dades, si fos el cas. També autoritzacions de tractament de dades privades i d’imatge. El segon full serà la fitxa federativa per la temporada vinent. Aquests documents s’hauran d’entregar abans del dia 15 de juny, realitzant també el pagament de la matricula de continuïtat (50€).

Fragment d’actualització de dades que compte el document.

La setmana del 19 al 22 de juny es passaran revisions médiques al mateix Pavelló Josep Pla. S’informarà amb antelació de quin dia i hora li toca a cada equip passar-la. Per un altre banda, durant els dies 20 i 22 de juny de 17:30h a 20:00h els famílies que ho desitgin, podran provar-se i tallar les equipacions per fer una comanda.

AGENDA:
4 de juny. Repartiment fulls d’inscripció de continuïtat.
15 de juny. Data límit d’entrega de la inscripció de continuïtat i el justificant de pagament.
19 a 22 de juny. Revisions mediques.
20 i 22 de juny. Reserva d’equipatges, per aquells que vulguin comprar-ne.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:
Pagament matricula continuïtat Per formalitzar la inscripció a la temporada 18/19 cal abonar la matrícula de continuïtat (50€), i presentar el justificant de pagament amb l’entrega d’aquests documents. Aquests diners es destinen per pagar la fitxa federativa i la revisió medica.

  • Caixer automàtic: Funció de pagament a tercers. El codi de l’entitat és el 3847.
  • Transferència CC: ES61 0081 0076 3700 0142 8544. Indicant nom i cognoms del jugador/a.