31

GENER, 2017

GRÀCIES OSCAR!

Aquesta serà l’última setmana de l’Oscar Lozano com a conserge del Pavelló Josep Pla. Ell ha estat durant més de dos anys, el guardià i home de claus del nostre humil i senzill santuari. Ha complert les seves obligacions amb professionalitat, dedicació i compromís. I per sobre de tot, ha fet del Josep Pla un espai ordenat, net i agradable. El Club Basquetbol Sant Andreu, vol agrair i lloar públicament la tasca de l’Oscar Lozano durant tots aquests anys.

Oscar et trobarem a faltar, et desitgem molta sort en la teva nova etapa laboral. El CB Sant Andreu serà per sempre més, casa teva.

L’Oscar en una petita a entrevista a la pròxima edició de la revista digital DOS+U, ens ha adreçat les següents paraules:

“Me’m vaig trist per diverses raons, deixo un club on hi ha un molt bon ambient i amb molta bona gent, he après molt sobre bàsquet i heu guanyat un fan incondicional.

Des de l’equip d’escola passant per pre-mini, minis, infantils, cadets, juniors, sots 25 i sènior, tots ells d’ambdues categories et fan sentir com a part del seu equip i això és que aquest club no solament treballa en temes esportius sinó que formen als nostres jugadors com a persones.

D’altra banda he de valorar la meva carrera professional i donar-li un nou impuls i aquest nou projecte es mereix tota la meva atenció.
Agrair a la junta tot el seu suporti l’esforç que realitzen perquè això funcioni de la millor manera.

Mil gràcies i com es diu 1 2 3 CB SAB, EQUIP, SANT ANDREU, SANT ANDRES tots i cadascun dels equips té el seu crit, jo estic amb el NOSTRE GRAN CLUB, CLUB BASQUETBOL SANT ANDREU.”