Entrenaments oberts!

21

MAIG, 2018

Si t’agrada l’esport i el bàsquet, el CB Sant Andreu ofereix dues setmanes d’entrenaments gratuïts i sense compromís.

Club Basquetbol Sant Andreu com ja és tradicional per final de temporada, programa l’obertura d’entrenaments per tots aquells nens i nenes de Sant Andreu de la Barca, que vulguin provar i descobrir el bàsquet de ben a prop i primera mà. En aquesta ocasió el club negre i groc, vol donar-se a conèixer entre les nenes i potenciar molt, els seus equips femenins. L’obertura d’entrenaments va orientada a nenes i nens nascuts a partir del 2013 fins als nascuts el 2005. El període d’entrenaments oberts durarà fins al dia 22 de juny.

Aquesta iniciativa també és ideal perquè les famílies vegin l’ambient i l’entorn del club, comprovin si se senten còmodes i els hi agraden els valors que es transmeten. Els entrenaments són amb l’equip corresponent per edat, on els infants compartiran pista i equip amb altres nens i nenes de la seva mateixa edat.

Paral·lelament i també durant aquestes gairebé 4 setmanes d’entrenaments oberts, els jugadors i jugadores del club, podran convidar a un amic i amiga per venir a entrenar, el sistema de prova és idèntic a l’anterior.

Algunes dades interessants…
Es penjaran prop de 200 cartells per tot el municipi.
Repartiran prop de 1000 flyers.
S’ha contractat una assegurança medica per cobrir tots aquells infants que no són membres del club.

Si voleu venir a provar, consulteu els horaris al WhatsApp del club, el 655 02 85 82.