Diada del Bàsquet

Matí del dissabte 23 de desembre

11

DESEMBRE, 2017

Vine a passar una dia familiar al teu club. Diverses activitats durant tot el matí, no t’ho pots perdre!

Arriba l’edició del 2017 de la Diada del Bàsquet. En l’edició d’enguany el club ha volgut donar-li un sentit molt familiar, per potenciar els vincles entre jugadors i també entre famílies. Amb l’objectiu de què el CB Sant Andreu sigui una gran família benvinguda.

Aquest any l’activitat es farà per primer cop durant tot el mati (10h a 13h) del dissabte 23 de desembre, a la casa de tots, el Pavelló Municipal Josep Pla. El club ha preparat diverses activitats, una d’organitzada, on cada equip tindrà a disposició 30 minuts de pista per realitzar un partit entre pares i fills per equips, segur que els entrenadors/es també s’animen a demostrar la seva qualitat i elegància!

Però hi ha més, durant tot el matí tindrem activitats lliures com un concurs de dibuix en el qual podràs pintar la teva pròpia mascota i on pots guanyar una motxilla Luanvi del CB Sant Andreu i la publicació de la teva mascota en l’edició del gener de la nostra revista DOS+U. Però no tot és això, també tindrem un futbolí humà! Tot això acompanyat d’una xocolatada per esmorzar!

Cartell Diada del Bàsquet 2017