26

GENER, 2018

David Blanco coordinador dels equips bases.

El Club Basquetbol Sant Andreu anuncia el fitxatge de David Blanco com a coordinador dels equips bases (premini a cadet) del CB Sant Andreu. El club vol afiançar el model formatiu per les pròximes temporades amb aquest nou fitxatge, la missió d’en David serà planificar continguts, supervisar entrenaments, integrar el model de joc i formar als entrenadors de l’entitat.

David Blanco és graduat en Magisteri Educació Primària en la Universitat de Barcelona i Tècnic Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives en el IC CICBlanco des de fa 4 anys i fins fa uns dies, era coordinador del Sant Quirze Club Bàsquet. Ha estat un dels artífexs principals del model d’èxit del Sant Quirze, confeccionant i situant diferents equips com aspirants a campions de Catalunya. Entre la seva trajectòria ha estat a entrenador en el Basketball City New York, en el New York Knicks Basketball Camp i com a entrenador de bàsquet Nivell II de la Federació Catalana de Basquetbol. També és mestre d’Educació Física (Primària) en l’Escola THAU Sant Cugat.

Marc Giribet, responsable de l’àrea esportiva:“En l’objectiu de millorar el nivell formatiu i competitiu del club, en David s’erigirà pels seus coneixements i experiència, en una peça molt important. No podíem perdre l’oportunitat d’incorporar-lo”

Blanco substitueix a Miquel Sariols, que va renunciar al càrrec fa dues setmanes a causa d’una molt bona oferta laboral. Àrea Esportiva molt contenta amb la labor que desenvolupat fins ara, està treballant perquè Sariols continuï a l’organigrama tècnic del club ocupant unes altres funcions que li permetin conciliar la nova feina.