18

ABRIL, 2018

No només som jugadors de bàsquet, TAMBÉ SOM ATLETES!

XXIII Cursa de Primavera de Sant Andreu de la Barca  20 de Mag de 2018

El Club Basquetbol Sant Andreu apel·lant al seu compromís amb l’esport i amb la ciutat que representem. Oferim a tots els nostres jugadors i jugadores, participar d’aquesta festa de l’esport amb el nom del CB Sant Andreu. La cursa esta pensada per jugadors i jugadores nascudes entre els anys 2012 i 1979.

Tots els participants que corrin en nom del club, ho hauran de fer amb la samarreta d’escalfament de l’entitat. Si el dia de la carrera, els jugadors participants tenen comprimís de partits amb el CB Sant Andreu, no podrà participar de la cursa.

INSCRIPCIONS. Us haureu d’inscriure a l’oficina del club (Pavelló Josep Pla, Dilluns, dimecres i divendres de 17:30 a 19:30h) en el termini d’inscripció és del 18 d’abril fins al 27 d’abril. Molt important: No podeu duplicar la inscripció, únicament un podeu fer en una sola entitat.

PREMIS I GUARDONS. S’atorgaran guardons als tres primers classificats de cada categoria, ( a la Cursa de Primavera – 5 KMS – també s’atorgarà guardons als tres primers classificats de la classificació general ) i al Centre d’Ensenyament local amb més participació.

Aquells que tinguin premi a la general no en tindran a la seva categoria. A la cursa de la categoria PETITS no hi haurà guardons, per poder facilitar que tothom que ho desitgi, pugui córrer acompanyat d’un adult. Per tant, aquesta cursa serà participativa i NO competitiva. Els premis que no es recullin durant l’acte de cloenda de la cursa, estaran disponibles a la recepció del Complex l’Onze fins el dissabte 26 de maig. Si no s’han recollit abans d’aquest dia es declararan deserts.

RESPONSABILITAT I ASSEGURANÇA. L’organització no es fa responsable dels perjudicis físics, morals o materials que puguin tenir els participants, ni dels danys que puguin ocasionar a tercers.

SERVEIS CORREDORS. L’organització posarà un control d’avituallament a la meitat de la cursa de 5 kms. Per a tots els participants hi haurà un servei de vigilància de roba al mateix circuit i un servei de dutxes al Complex Esportiu l’Onze.