Campus Nadal 2017

21

NOVEMBRE, 2017

Perfeccionament tècnic, bàsquet, jocs i diversió per Nadal!

Coincidint amb l’aturada escolar de Nadal, des del Club Basquetbol Sant Andreu organitzem el Campus de Nadal amb un seguit d’activitats vinculades amb la pràctica del bàsquet. Aquesta activitat més enllà de l’esbarjo dels infants, pretén oferir un servei a les famílies, que durant aquests dies nadalencs els pares i mares treballen.

L’edició d’enguany està dividida en dos torns, el primer d’ells els dies 27, 28 i 29 de desembre, i el segon torn 3, 4 i 5 de gener. L’horari de l’activitat serà de 9h del matí fins la 13h del migdia. Degut al poc exit del servei d’acollida d’edicions anteriors, hem decidit no ofertar-la aquest any.  Amb places limitades a 50 participants cada torn.

 El campus va dirigit a jugadors i jugadores de categories de formació com les de premini, mini, preinfantil, infantil i cadet. Les instal·lacions del Pavelló Municipal del Josep Pla acolliran l’activitat.

A més a més, d’activitats relacionades amb el bàsquet, també farem d’altres alternatives com una gimcana, jocs sensorials i un futbolí humà inflable. El club regalarà las participants una samarreta personalitzada del campus.

 TARIFES:

Soci: 75€ tots els dies.  No soci: 85€ tots els dies.

Soci: 45€ per torn.  No soci: 55€ per torn.

 Les inscripcions pels socis del club s’obriran el dia 27  de novembre, mentre que les inscripcions pel no socis serà una setmana més tard, el dia 4  de desembre. Els dos  tindran fins al dia 15 de desembre  la data limit per inscriures.

Forma de pagament Socis:

Caixer del Banc Sabadell: Codi de la entitat: 3847, Opció Campus de Nadal.

Forma de pagament No Socis:

Tranferencia bancaria a Club Basquetbol Sant Andreu 

IBAN: ES61 0081 0076 3700 0142 8544