BASKET CAMP

El Club Basquetbol Sant Andreu organitza un nou concepte de campus. Li diem Basket Camp, i té com a principal objectiu endinsar als jugadors/es al perfeccionament d’aquells conceptes tècnics més elementals però també, explorar l’avanç nous, treballar de les capacitats coordinatives i cognitives, i com no, jocs i competicions al final de cada dia. El Basket Camp comptarà amb entrenadors/es del club i de fora, especialistes en l’entrenament de tecnificació i perfeccionament.

El concepte “Camp”, dota l’activitat d’un nivell d’esforç i exigència elevat. La concentració de conceptes tecnico-tàctics en poc temps, fa que els jugadors i jugadores, hagin de posar tots els sentits, esforç i sacrifici per finalitzar les sessions del Basket Camp.

DESCRIPCIÓ ACTIVITAT:

Després de l’èxit de la primera edició del Basket Camp tornem a repetir els dies 15, 16, 17, 18 i 19 d’abril, coincidint amb les vacances escolars. L’horari de l’activitat serà de 9h del matí fins la 13h del migdia. Aquesta activitat no tindrà servei d’acollida. Per tal de poder

El Basket Camp va dirigit a jugadors i jugadores de categories de formació com les de premini, mini, preinfantil, infantil i cadet. Les instal·lacions del Pavelló Municipal del Josep Pla acollirà l’activitat. El club regalarà als participants una samarreta personalitzada del Basket Camp. Per tal de poder perfeccionar i tecnificar correctament, els grups no seran majors de 10 jugadors.

INSCRIPCIÓ:

Heu d’entregar el document d’inscripció que us podeu descarregar CLICANT AQUÍ. Les inscripcions pels socis del club s’obriran el dia 21 de febrer, mentre que les inscripcions pel no socis serà una setmana més tard, el dia 28 de febrer. Els dos tindran fins al dia 14 de març, data límit per inscriure’sAmb l’inscripció cal incloure el justificant de pagament i una còpia de la targeta Sanitària.

Per aquest Basket Camp hi haurà disponibles 60 places, no es reservarà ningun plaça.

TARIFES:

L’activitat esta pensada en un sol torn indivisible, on el cost diari será de 15€, en cas de ser soci del club, i 17€ pels no socis.  Seguidament us detallem el cost total:

– Participant Soci: 75€ els 5 dies. No hi ha fraccions per dia.

– Participant No Soci: 85€ els 5 dies. No hi ha franccions per dia.

Forma de pagament Socis:
Caixer del Banc Sabadell: Codi de la entitat: 3847, Opció Basket Camp.
Forma de pagament No Socis:
Tranferencia bancaria a Club Basquetbol Sant Andreu
IBAN: ES61 0081 0076 3700 0142 8544

Projecte Basket Camp

Planificació esportiva

Registre Activitat GenCat