24 HORES DE BÀSQUET

Divendres 29 i dissabte 30 de juny 2018

Les 24 Hores de Bàsquet de Sant Andreu de la Barca és un torneig amateur amb 31 anys historia. Moltes persones cada any es reserven uns dies d’estiu per poder venir a Sant Andreu de la Barca, a participar en aquesta gran festa. Les 24 hores tenen un únic sentit, unir a moltes persones per diferents que siguin sota un mateix sostre per gaudir de moltes hores de gran bàsquet i de grans sensacions.

És un torneig amateur, obert a tots aquells que els agradi el bàsquet. No tenen perquè ser equips federats, ni jugadors/es federats, poden inscriure-es tots aquells que tinguin més de 16 anys, nois i noies, homes o dones, grups d’amics i amigues ja que el torneig és mixt.

Quan i on.

El torneig mixte començarà a les 20:00h del divendres 29 de juny fins al dissabte 30 de juny a les 20:00h de la tarda. Es celebrarà a les instal·lacions del Pavelló Municipal Josep Pla, Av. Guatemala, S/N.

Inscripcions.

Les inscripcions s’obriran el dilluns 21 de maig fins el 15 de juny que serà l’últim dia per inscriure un equip. Haureu d’entrar a la web botiga del CB Sant Andreu i comprar l’article “Inscripció 24 Hores de Bàsquet”. Un cop realitzat el pagament amb targeta es descarregarà el full d’inscripció que haureu d’enviar a 24hores@cbsantandreu.catEl preu de la inscripció és de 160€+ 10€ de fiança que es retornaran al finalitzar la competició, si s’ha complert degudament amb el reglament.

Procés d’inscripció a les 24 Hores de Bàsquet 2018:
1. Comprar el producte digital (pagament inclòs). El formulari que apareix amb la compra.
2. Un cop pagat és descarregarà un PDF editable. S’ha d’omplir sense deixar-se cap camp.
3. Un cop omplert, enviar-lo a 24hores@cbsantandreu.cat, tan aviat com es pugui.

Qui pot participar.

Tots aquells nois i noies que siguin majors de 16 anys, amb autorització paternal als menors d’edat. Els equips hauran de ser de mínim 8 jugadors/es i un màxim de 12 (paritat de 2 noies o 2 nois com a mínim a la pista, durant tot el partit). Els equips es podran ampliar fins a un màxim de 15 jugadors/es amb un càrrec addicional, de 8€ per jugador/a addicional que passi de 12.

Patrocinadors